Dve decenije braka Džulije Roberts i Danijela Modera: Holivudski par koji traje

U Holivudu se očekuje da će se brakovi raspasti nakon kratkog vremena, ali je "odbegla mlada" uspela da to preokrene

  • 3
Džulija Roberts Julia Roberts Daniel Moder Foto: GIO/SAL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džulija Roberts i njen suprug Danijel Moder nedavno su proslavili 20. godišnjicu braka. Dostizanje granice od dve decenije skladnog braka gotovo da je nezapamćeno u Holivudu, ali ovaj par je i dalje jako zaljubljen.

Tom prilikom Robertsova je na Instagramu podelila njihovu fotografiju na kojoj se ljube sa naslovom „Dvadeset“, a godišnjica je oduševila njihove obožavaoce i prijatelje koji ih prate na društvenoj mreži zbog jedinstvene ljubavne priče koju dele i stabilnog života koji su izgradili za sebe i svoju decu.

Iako im se sada dive kao jednom od najdugovečnijih parova u Holivudu, njihova veza počela je skandalom. Moder i Roberts upoznali su se 2000. godine dok je Robertsova snimala film "Meksikanac" u kom glumila sa Bred Pitom.  Roberts je tada bila prozvana kao "Odbegla mlada" prema nazivu jednog njenog filma, s obzirom na to da je i u privatnom životu do tog trenutka napustila sve svoje prethodne veze. Međutim, to se nije desilo i kada je upoznala Danijela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Problem je bio u tome što su se Danijel i Džulija venčali 2002. godine, svega mesec dana pošto se on razveo od svoje prethodne žene, šminkerke Vere Moder. Vera je, naime, prema pisanju Amo Mama, otkrila da se Robertsova udvarala njenom mužu dok su ona i Danijel još bili u braku.

Vera je javno nazivala holivudsku glumicu „kradljivicom muža“ i javno izjavljivala da taj brak neće potrajati, te da će Robertsova uskoro tražiti novog muža.

- Deni ima lutajuće oko... i neće se promeniti - izjavila je tada bivša Moderova supruga.

Provokacija o kojoj se i danas priča

Međutim, dok se Vera trudila da predstavi holivudsku divu kao "kamen razdora" koji je uništio njen i Danijelov brak, par je sve to demantovao. Robertsova je priznala da ju je bilo lako kriviti zbog brzine kojom se sve odvijalo, ali ona nije bila uzrok razvoda, zbog čega joj ne smeta da bilo ko upire prstom u nju - jer ona zna istinu. Glumica je potom otkrila redosled događaja od trenutka kada se Danijel razveo od Vere do momenta kada se oženio njom.

- On je sredio svoju situaciju, nevezano i odvojeno od mene, a ja sam svoj život sredila nevezano i odvojeno od njega - izjavila je tada i dodala da je Vera bila veoma uznemirena zbog veze između njenog bivšeg i Robertsove, zbog čega nije odobrila Moderu razvod još nekoliko meseci.

Robertsova je tada uzvratila Veri na pasivno-agresivan način, tako što je, usred bitke između Vere i Danijela izašla je u ručno izrađenoj košulji na kojoj je pisalo „A Low Vera“, što u prevodu znači "Nisko Vera".

Robertsova je zatim platila Veri da ubrza proces razvoda. Dala joj je više od 400.000 dolara kako bi Vera potpisala papire za razvod i kako bi Džulija i Danijel konačno mogli da nastave sa svojim životima. Uprkos svim Verinim bitkama, upozorenjima i predviđanjima o budućnosti Danijelove i Džulijine veze, oni su ostali jedan od najjačih parova u Holivudu.

Deca zaštićena od očiju javnosti

Od kada su se venčali pre 20 godina, Džulija i Danijel dobili su troje dece. Njihovi blizanci Hazel i Fineus rođeni su 2004. godine, a njihov najmlađi sin Henri tri godine kasnije. Blizanci se sada spremaju za koledž, a Robertsova je izjavila da su joj osećanja uskovitlana, pre svega zbog činjenice da se blizanci sele iz kuće. S obzirom na to da ona nikada nije išla na fakultet, veoma je uzbuđena što će njeni blizanci to iskusiti.

Par Roberts-Moder je notorno privatan, što je dovelo do toga da su njihova deca veoma zaštićena od očiju javnosti. Zbog toga se o njima i ne zna mnogo. Hazel, jedinu ćerku para, majka je u jednom trenutku nazvala "hrabrom", nakon što je devojčica kad je imala 12 godina poklonila svoju kosu "Perikama za decu". I to je sve što se zna o Hazel.

Njen brat blizanac Fineus je atletski tip i uživa u skejtbordu i surfovanju. I to je sve što se zna o njemu.

Najmlađi sin Henri, pored skejtborda, ima i druga interesovanja. On je profesionalac u izvođenju trikova na trambolini i učestvuje u ekstremnim sportovima poput vožnje BMX bicikala i izvođenja trikova na rampama.

- Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju gajimo jedno prema drugom - izjavila je jednom prilikom Robertsova i podelila da su iznad svih fantastičnih stvari koje je uradila u svom životu i karijeri kao holivudska glumica, njena deca njeno najveće dostignuće u životu.

Džuliji i Danijelu je očigledno od suštinskog značaja da njihova deca imaju privatnost. Preselili su se u San Francisko kad su njihovi naslednici bili relativno mali, kako bi im omogućili da odrastaju neopterećeno, a ne kao deca filmskih zvezda.

Prijatelj blizak paru tvrdi da bukvalnog nikog nije bilo briga niti je znao u San Francisku ko su roditelji dece slavnog para. Daleko od holivudskog sjaja i trivijalnosti, naslednici Džulije Roberts i Danijela Modera odrastaju kao svi normalni klinci sa tipičnim iskustvima iz detinjstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    18. avgust 2022 | 12:30

    Volim Džuliju Roberts, mada su joj filmovi uglavnom bez veze:)

  • Ccc

    18. avgust 2022 | 16:53

    Ovaj lik je gej,zato im brak i traje,on ima nekoga,ona isto,brak samo paravan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA