Ekspert otkriva: Ove 4 stvari rade parovi koji imaju odlične intimne odnose

Ako ste dugo u vezi, možda ćete početi da osećate da varnice u krevetu polako izumiru

  • 1
poljubac, par, ljubav, ljube se Foto: Pixabay

Izumiranje strasti i varnica u krevetu ne mora nužno da se desi u dugoj vezi, a stručnjak za intimne odnose Natasija Miler otkrila je četiri stvari koje rade parovi koji imaju odličan seksualni život, piše "The Sun".

Njen prvi savet je da sa partnerom razgovarate o intimnom odnosu. Ona kaže da parovi koji imaju uspešan intiman život razgovaraju jedno s drugim o tome šta vole i šta ih zadovoljava.

- Ovaj razgovor za mnoge može da bude neprijatan, ali videćete koliko može da se isplati sledeći put kada legnete s partnerom u krevet – savetuje ona.

Njen sledeći savet je da provedete kvalitetno vreme jedno s drugim i da odvojite 20 minuta dnevno za maženje. Vreme u kojem ste jedno pored drugog stvara veću intimnost, što na kraju dovodi do boljeg intimnog odnosa.

Takođe, za zdrav intimni odnos jako je korisno da se svakodnevno ljubite sa partnerom i da mu govorite koliko ga volite, ali da to zaista i osećate.

Njen najkontroverzniji savet je, međutim, da odredite prioritet i da zakažete intimni odnos. Ona tvrdi da zakazivanje intimnog odnosa stvara slatko iščekivanje koje zaista može da dođe kao „šlag na tortu“ nakon svakodnevnih obaveza .

Video: Sa ovim devojkama Zodijaka veza je kao san, a evo sa kim vas čeka pakao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    18. avgust 2022 | 19:39

    " stručnjak za intimne odnose Natasija Miler" - ХЕХЕ, секс, вечита енигма за англосексонце. Ускоро ће да потписују предсношајне уговоре - па на суд...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA