Viđala se sa "facama", a jedan ju je ostavio "za 25 sekundi": O povređenoj ženi govori i pesma s posvetom

Prva ljubav završila se prilično neočekivano, Diznijev srcelomac ostavio ju je preko telefona za 25 sekundi

  • 0
Taylor Swift, Joe Alwyn, Tejlor Svift, Džoi Alvin

Foto: Profimedia/The Image Direct / Tejlor sa dečkom Džoom Alvejnom

Poznata pevačica Tejlor Svift ima reputaciju nekoga ko se viđao sa mnogim poznatim muškarcima, od pevača Harija Stjlsa do glumca Džejka Gilenhala, piše "Daily Star".

Pevačica je imala impresivan katalog romansi, od Diznijevog srcelomca Džoa Džonasa, do di-džeja Kalvina Harisa, pa do pevačke senzacije Harija Stajlsa.

Tejlor je sa Diznijevim srcelomcem Džoom Džonasom bila u vezi tokom 2008. godine, ali ju je ubrzo ovaj lepotan ostavio, i to preko telefona, u pozivu koji je trajao 25 sekundi.

Za romansu sa Džoom Džonasom kažu da je bila njena prva ljubav, budući da je tada imala svega 18 godina. Ipak, jedan od braće Džonas ju je toliko povredio načinom na koji ju je ostavio da mu je i posvetila pesmu "Forever&Always“ u kojoj govori o njegovom prekršenom obećanju.

Godinu dana nakon toga glumica je započela vezu sa glumcem Tejlorom Lautnerom, zvezdom serije "Sumrak“ kojeg je upoznala na snimanju svog glumačkog debija "Dan zaljubljenih“.

Sofi Tarner i Džo Džonas

Foto: Printscreen/YouTube/ Entertainment Tonight / Džo Džonas sa devojkom

Veza je trajala svega četiri meseca, a inspirisila ju je da otpeva pesmu "Back To December“, i to je jedna od retkih veza u kojima je priznala da je ona "zabrljala".

Taylor Lautner vila kuća

Foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia/ Tejlor Lautner

Krajem 2009. godine Tejlor se viđala sa kolegom Džonom Mejerom s kojim je i otpevala pesmu "Half of my hearth“, a u pesmu koju mu je posvetila kasnije pitala ga je da li je bila mlada za njegove mračne igre. Krajem 2010. godine pevačica je kratko bila u vezi sa glumcem Džejkom Gilenhalom, a u pesmu "Shake it off“ koja je navodno njemu posvećena peva o "igračima i slamateljima srca“.

Jake Gyllenhaal Taylor Swift Džejka Džilenhol Tejlor Svift

Foto: Profimedia/INSTAR Images/ Swarbrick/ Tejlor i Gilenhal

Idući u nizi bio je bogati naslednik Konor Kenedi, unuk pokojnog američkog senatora Roberta F. Kenedija. Postali su vrlo bliski u momentu kada je Konorova majka izvršila samoubistvo. Uprkos tome što je Tejlor imala puno razumevanja za ovu delikatnu situaciju, njihova veza nije uspela.

Krajem 2012. godine Tejlor započinje vezu sa Harijem Stajlsom, koja je trajala svega tri meseca.

Hari Stajls

Printskrin: YouTube/Harry Styles

Zatim sledi duža pauza, nakon čega, 2015. godine, počinje vezu sa di-džejem Kalvinom Harisom s kojim je bila više od godinu dana. Kalvinu je navodno smetalo što je ona popularnija od nega.

Pred kraj veze sa Harisom Tejlor se zbližava sa glumcem Tomom Hidlestonom, pa je postojala sumnja da nije došlo i do prevare. Ipak, njeni izvori tvrde da joj je Tom bio rame za plakanje nakon raskida od Harisa i da se ovaj odnos vrmenom pretvorio u vezu.

Ipak ni ova veza nije potrajala, a kada je već počela da gubi nadu u ljubav, Tejlor upoznaje glumca Džoa Alvejna preko prijateljice i glumice Eme Stoun.

Par je u vezi od 2016. godine, a budući da je već prošlo šest godina od njihove veze, par se striktno drži svoje privatnosti. Britanski glumac je vrlo povučen, a ona mu je prva ozbiljna devojka. O vezi nikada nisu govorili za medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA