Leonardo Dikaprio ponovo je singl: Sve lepotice s kojima je bio ostavio je iz jednog razloga?

Nekada je bio jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda, a do današnjeg dana nije uspeo da pronđe mirnu luku u ljubavi

  • 5
Leonardo Dicaprio and girlfriend Camila Morrone Dikaprio Kamila

Foto: Profimedia

Holivudski neženja Leonardo Dikaprio ponovo je singl. Nakon sedam godina veze on i njegova devojka, model Kamila Morone, zvanično su se rastali.

Poznati par se, navodno, rastao ranije ovog leta i ne postoje nikakve negativne emocije već je raskid došao prirodno sa obe strane.

Strani mediji pišu kako ne može da se ne primeti da slavni glumac raskida veze sa devojkama čim napune 25 godina. Slučajnost ili ne, Kamila je 25. juna napunila 25 godina, a "The Sun“ piše da se glumac pre nje nije javno viđao ni sa jednom devojkom koja je imala više od 25 godina.

Od svih devojaka s kojima je Dikaprio bio, uključujući supermodele Žizel Bundšen, Bar Rafaeli i glumicu Blejk Lajvli, nijedna nije imala više od 25 godina u momentu kada su bile u vezi sa glumcem.

Nekada najplaćenija manekenka Žizel Bundšen bila je u vezi sa Leom pet godina, sve do 2005. godine, kada je napunila 25 godina. Bar Rafaeli, plavokosa manekenka, bila je u vezi sa glumcem četiri godine, a raskinuli su 2009. godine, kada je imala 25 godina.

Sa glumicom Blejk Lajvli zabavljao se pet meseci, kada je ona imala 23 godine.

Nakon toga Leo je bio u vezi sa modelom Erin Hederton, koja je tada imala 22 godine, kao i sa glumicom Toni Garn, koja je imala 21. godinu, kada je bila sa glumcem.

Tokom 2016. godine Leo je bio u vezi sa Keli Rohrbah, ali se veza završila kada je napunila 25 godina.

Takođe, Leo je bio u vezi sa modelom iz Danske Ninom Agdal, a veza je potrajala godinu dana i završila se kada je ona napunila 25.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    31. avgust 2022 | 22:59

    Bira ih po svom intelektu. Plitkom.

  • Gago

    31. avgust 2022 | 15:41

    Covjek u pravu. Kad vec moze, za svoje pare kupuje ono sto hoce. Kao i kola, uzima noviji model. Ionako ocigledno nema namjeru da se zeni, logicno da uzima ono sto mu odgovara. Kada se vidi spisak doticnih dama, jasno je nije trazio domacice i majke vec pozerke i starlete. Uzivaj kad ti se moze.

  • Перагеније

    31. avgust 2022 | 14:31

    Време му је да се жени...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA