Žena otkrila da njen muž 15 godina vodi dvostruki život: "Sada čekaju i bebu"

Kako kaže, ona je za tu ženu saznala pre 10 godina, ali ju je suprug ubedio da je to samo prijateljica s posla

  • 2
Muskarac, zena, privlacnost, preljuba, ljubomora Foto: Shutterstock/Ilustracija

Ljudi kažu da: "žena uvek zna kada je muž vara!". Međutim, žena koja je svoje iskustvo podelila na internetu nije mogla ni da sanja da njen suprug 15 godina živi i sa njom i sa još jednom ženom.

- Moj lažljivi muž vodi dvostruki život poslednjih 15 godina. Istina je izašla na videlo prošlog meseca kada je objavio da je kupio stan i da se seli - započela je svoju ispovest ova žena.

Kako kaže, ona je za tu ženu saznala pre 10 godina, ali ju je suprug ubedio da je njihovoj aferi kraj, te mu je ona oprostila. Ova žena otkriva da njen suprug i njegova devojka počinju da žive zajedno, jer je ona u drugom stanju punih osam meseci.

- Njegova ljubavnica, koja sada ima 38 godina, razišla se od svog partnera i trudna je sa detetom mog muža, osmi mesec. Ne mogu da oprostim sve prevare. Pričala sam svojim ćerkama, koje sada imaju 17 i 15 godina, o njihovom tati. Osećala sam da treba da znaju zašto se ne slažemo, zašto je njihov tata tako neraspoložen i zašto je uvek na telefonu. Naše ćerke nemaju dobar odnos sa njim - nastavila je ona.

Međutim, njen suprug želi da popravi odnos sa ćerkama i da one budu deo njegove nove porodice.

- Njegova žena želi da me upozna. Užasnuta sam. Uništili su mi život i žele da prihvatim njihovu novu porodicu. Ni moje ćerke ne žele da budu deo toga. Da li treba da ih podstaknem da budu deo nove porodice njihovog oca? Jesam li nepravedna? - upitala je ona, a ubrzo joj je stigao savet od psihoterapeutkinje Didre.

Prema rečima psihoterapeutkinje, ovoj ženi će biti potrebno mnogo vremena da "svari" sve što se dogodilo.

- Nije iznenađenje da ste zbunjeni i užasnuti. Biće vam potrebno dosta vremena da se oporavite, naročito kada pokušavate da se brinete i za svoje ćerke. Oslonite se na svoje prijatelje i potražite pomoć od psihologa ili psihoterapeuta ako je potrebno. Održavanje odnosa sa ocem i širom porodicom je važno za vašu decu, tako da bi trebalo da ih savetujete da ga viđaju. Trebalo bi da imaju neki kontinuitet, uprkos tome što su im se roditelji rastali. I ne zaboravite da će novo dete vašeg supruga biti njihov polubrat. Svoja osećanja morate da stavite na drugo mesto, za dobrobit svojih ćerki - glasio je odgovor stručnjaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bgd

    2. septembar 2022 | 16:50

    A sto ne pisete malo o hiljadama slucajeva, gde su poturile tudju decu muzevima na priemer. Ne morate da trazite price sa druge strane okeana, imate takve u Srbiji koliko vam je volja. Ili kako su u semi sa sefovima na poslu, koji su godiasta njihovih tata, ili kako se udaju za Muslimane. Ima primer popadije sa troje dece koja se udala za Muslimana i odvela decu. Pisite malo o tome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA