≫ 

Tri stvari koje rade svi srećni bračni parovi kada život postane težak

Na početku je sve lepo, ali vremenom brak postaje izazov koji će opstati samo ako se zaista volite, poštujete i razumete jedno drugo

  • 0
Ljubavni par, ljubav Foto: Pexels

Početak svakog braka je sladak. Supružnici su usmereni jedno na drugo, grade karijere, putuju i pružaju bezuslovnu ljubav jedno drugome.

Ipak, vremenom život postaje nešto složeniji, dolazi do proširenja porodice, dešavaju se mentalni padovi, problemi na poslu, bolesti i smrti voljenih...

Tada svaka veza ali i brak dolaze na ispit jer se u teškim vremenima pokazuje koliko se zaista supružnici razumeju i vole, poštuju i podržavaju, prenosi "Yourtango"

Ovo su tri načina kako da sačuvate stabilan brak nakon stresnih i izazovnih događaja u životu:

1. Supružnici postaju jedan tim

Razna istraživanja ustanovila su da su supružnici koji rade stvari zajedno, koji se ponašaju kao jedna tim srećniji od onih koji to ne čine.

Timska podela obaveza ostavlja oba partnera zadovoljnim bez obzira na to ko je šta uradio.

2. Dobra komunikacija u svemu

Komunikacija ne znači da treba da razgovarate neprekidno. Koliko je važno da pričate o svakodnevnim obavezama, toliko je bitno da pričate i o vašim snovima, nadanjima i strahovima.

3. "Hranite" svoju ljubav malim stvarima

Nikada ne zaboravite na one male znake pažnje kojima ste radovili jedno drugo na početku veza. Donesite cveće bez posebnog razloga, ostanite zagrljeni malo duže ujutru, dajte komplimente jedno drugome ili donesite šolju kafe voljenoj osobi. Ovo su oni drugi načini koji poručuju vašem partneru da ga volite.

Video: Mirko Šijan i Bojana Rodić rekli sudbonosno Da u ckrvi: Sada su i zvanično u braku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA