Vanesa je saznala da ju je dečko prevario i da čeka bebu s drugom: U pitanju je njena najbliža osoba

Posle ovog, usledio je još jedan šok

  • 0

Vanesa iz Amerike, koja je već neko vreme aktivna na društvenoj mreži "TikTok", sa čitavim svetom podelila je svoju šokantnu ispovest, koja joj je, kako tvrdi, razorila porodične odnose, ali i čitav život.

Naime, Vanesin svet okrenuo se naglavačke kada je saznala da je njena majka trudna sa njenim partnerom. Kaže da, iako je ono što je čula najmanje očekivala, za sve što je usledilo, bila je potpuno spremna.

Nakon što je na snagu stupila zabrana abortusa u Americi, Vanesa je iz Meksika nazvala bliske ženske osobe da proveri da li su dobro. Majka joj je uznemireno plakala, ali Vanesa je smatrala da je to normalna reakcija na takvu vest.

Međutim, brzo je shvatila da je zabrana pobačaja od strane Vrhovnog suda samo izgovor. Nakon dva dana, Vanesa se ponovo čula s mamom koja je bila još uznemirenija, te ju je naterala da joj kaže šta se događa.

- Šokirano sam je pitala da mi ponovi ono što je rekla - da je trudna i da je dete Džonovo, odnosno da nosi dete s mojim dečkom - priča Vanesa.

@julesv0923 Story time on how I found out my mom and boyfriend were sleeping together #fyp #cheater #heartbroken #family #storytime ♬ you broke me first - Tate McRae

Ona se potom vratila ranije s odmora u Meksiku kako bi se odselila iz stana gde je živela s dečkom, ali svoje stvari nije pronašla.

- Sakrio je moje stvari kako bi me naterao da razgovaram s njim. Rekla sam mu da mi sve vrati, inače ću ga prijaviti policiji - navodi ona.

Posle toga je blokirala i mamu i bivšeg dečka na svim društvenim mrežama i od tada nemaju kontakt.

- Odselila sam se i pokušaću da se oporavim od svega toga - rekla je Vanesa.

Ali, tu njenim šokovima nije kraj. Naime, nakon što je ispričala svoju priču, javile su joj se brojne žene koje kažu da su se zabavljale s Džonom, dok je on bio u vezi sa njom, a da toga nisu bile svesne. 

Vanesu su mnogi pitali da li se osvetila mami i bivšem, ali ona je rekla da smatra da nije na njoj da im se sveti, već da će karma odraditi svoje.

- Ne dajte da vam bilo ko uništi vašu dobrotu, mir i blagostanje - zaključila je ova devojka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA