≫ 

Pevač poznatog hita o petogodišnjoj vezi sa gotovo pola veka mlađom ženom: On ima 76, ona 28

Slavni muzičar se ne odvaja od 48 godina mlađe devojke, oseća se počašćeno jer ga ona voli

  • 4
Don Meklin, Paris Dilan Foto: Instagram/thedonmclean

Američki pevač Don Meklin fotografisan je u društvu svoje veoma mlade devojke Paris Dilan, sa kojom je prošetao ulicama Mančestera uoči nastupa u Bridžvoter holu povodom 50. godišnjice njegovog čuvenog hita "American Pie".

Don, 76-godišnji muzičar, i Paris, 28-godišnja manekenka, privlačili su radoznale poglede prolaznika dok su istraživali grad uoči njegovog koncerta u okviru turneje povodom godišnjice kultnog hita. Neobičan par nije mogao da izbegne ni paparace, zbog čega ih je Paris "počastila" ni manje ni više nego plaženjem jezika.

Njihova očigledna razlika u godinama dodatno je naglašena i garderobom, s obzirom na to da je Paris na sebi je imala mladalačke uske crne helanke, teksas jaknu i crveni top u kome je naglasila svoj bujni dekolte, dok je Don pokušavao da se ugreje u toploj jakni.

Ovaj neobičan par zajedno je skoro pet godina, a vezu je započeo nakon što se Don razveo od bivše supruge Patriše Šnijer 2016. godine. Njihov raskid usledio je nakon Donovog hapšenja pod optužbom za nasilje u porodici, nakon što ga je supruga optužila za preljubu, okrutno i uvredljivo postupanje i nepomirljive razlike.

Govoreći o svojoj romansi sa pola veka mlađom devojkom, Don je prošle godine rekao za "People" da je "Pariz najdivnija osoba koju je ikada upoznao".

- Ljubav je najvažnija stvar koju možeš imati. Moraš da voliš nekoga jer je mržnja takav teret. To je potpuno gubljenje vremena. Volim svoju decu i volim svoju devojku. Lud sam za njom. Ona je najdivnija osoba koju sam ikad upoznavao i mislim na nju kada pevam mnogo svojih pesama. Čast mi je što mi je devojka i partnerka i ne planiramo da se rastanemo.Ostaćemo zajedno i vozimo se ovim životom koliko god možemo - izjavio je tada Don.

Don Meklin, Paris Dilan Foto: Instagram/parisdylan550

Pevač tvrdi da je ljubav ono što mu je pomoglo u teškim trenucima.

- Morate biti zaljubljeni u nešto. Kada sam imao loših trenutaka u životu, uvek sam voleo svoju gitaru. A sada imam Pariz - zaključio je Meklin.

Vest o njihovoj vezi pustili su na "Instagramu" 2016. godine, kada je ona objavila fotografiju sa proslave Dana zahvalnosti.

- Zahvalna sam za njega. Srećan Dan zahvalnosti od Dona i mene - napisala je tada u objavi devojka.

Don MekLin, Don McLean Foto: Profimedia/Erik Kabik Photography/MPI / Capital pictures

Paris je, inače, široj javnosti postala poznata sa svega 17 godina, nakon incidenta iz 2011. godine, kada je iscurila informacije da ima aferu i da je razmenila golišave fotografije sa 33-godišnjim košarkašem Krisom "Birdmenom" Andersenom.

Ispostavilo se da zapravo košarkaš i manekenka nisu razgovarali jedno sa drugim, već je prevarantkinja iz Kanade po imenu Šeli Šartier pokušavala da dobije novac od Andersena - pretvarajući se da je Paris. Tako je Paris kasnije postala voditeljka popularne emisije "Som" (Catfish) 2017. godine, koja se bavi razotrkivanjem lažnih identiteta ljudi na društvenim mrežama.

Njen sadašnji dečko Don tada je bio oženjen bivšom suprugom Patrišom, čiji je brak trajao od 1987. do 2016. i imaju sina Vajata i ćerku Džeki, prenosi "Show Buzz".

Video: Zoi otvorila dušu o anksioznosti: Idem sa Natašom na terapije, biću stvarno luda ako ne idem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA