Devojka uhvatila dečka u prevari na nesvakidašnji način: "Nisam znala da se sve ovo čuva"

Video na kom je objasnila celu situaciju pregledan je više od 4,8 miliona puta

  • 0

Video: Devojka uz pomoć kućnog aparata uhvatila dečka u prevari: Nisam ni znala da se sve snima

S obzirom na to da je u današnje vreme vrlo lako pronaći gde se neka osoba nalazi i kreće, ljudi koji su skloni prevarama sve češće biraju lukavije načine da sakriju svoje radnje. Međutim, desi se i da oni nekada pogreše.

Devojka po imenu Džesika Louman objavila je na društvenoj mreži "TikTok" video, sistem po kom je uhvatila dečka u prevari.

Naime, "pametni" zvučnik "Alexa" je pre nekoliko godina postao vrlo popularan. Zapravo, osoba može da komunicira sa ovim zvučnikom, da ga pita koji je dan, kakvo je vreme napolju, zamoli za omiljenu pesmu ili pita bilo koju stvar koju ovaj pametan uređaj može da pronađe na "Guglu".

Džesika i njen, sada već bivši momak, kupili su "Alexu", te je ona odlučila da istražuje šta sve ovaj uređaj može. Tako je otkrila audio-snimke u mobilnoj aplikaciji "Alexa control", koje je preslušala i imala je šta da čuje.

Ispostavilo se da je njen dečko u njihov stan doveo drugu ženu, a "Alexa" je sve snimila. Džesika je na "TikToku" i objavila video-snimke koje je "pametni" zvučnik zabeležio.

- Ovako sam uhvatila svog bivšeg dečka da me vara. Nisam ni znala da "Alexa" sve ovo čuva - napisala je.

Na jednom od snimaka se čuje nepoznati ženski glas koji kaže:

- Aleksa, šta radiš? Pusti pesmu "Play Power Trip" od Migela".

Video je vrlo brzo postao viralan, a pregledalo ga je više od 4,8 miliona ljudi.

Mnogi su se oduševili načinom na koji je Džesika razotkrila svog dečka, te su rekli da će i oni testirati svoje partnere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA