≫ 

Kada traže životnog partnera, žene gledaju na ovih 10 stvari

Muškarci, pogledajte stvari iz ženskog ugla

  • 4
par, partner, ljubav, muškarac, žena Foto: Freepik/lookstudio

Postoji tip muškarca s kojim ćete izaći i tip muškarca za kojeg ćete se udati. Većina muškaraca misli da zna šta žena želi od njih, ali često pogreše. Prema mišljenjima stručnjaka za ljubav, muškarci često misle da žene od njih zahtevaju previše, a zapravo je najčešće reč o sitnicama i izvodljivim stvarima.

Kada žena traži muškarca za ceo život, ovo je 10 stvari na koje će i te kako da obrati pažnju.

1. Muškarčeva karijera znači mnogo, ali ne radi se o novcu

Istina je da oni s dobrim karijerama imaju veću verovatnoću da budu poželjniji "bračni materijal" od muškaraca koji su lenji. To će značiti i manje stresa zbog finansijskih pitanja. Osim toga, dobra karijera pokazuje da je muškarac zainteresovan i da želi da bude nezavisan.

2. Njegov životni plan je takođe veliki problem

Mudre žene se neće udati za muškarca koji želi nešto sasvim drugo u životu. Imajući to u vidu, neke će dame pokušati uveriti muškarca da se promeni i preispita svoje izbore, ali to gotovo nikad ne završi dobro za oboje.

3. Karakter koji je kompatibilnan s njihovim

Mnogi muškarci na kraju ostanu samci jer im je karakter "loš". Ako ste tip koji želi dugoročnu vezu koja bi završila brakom, a već imate dobru karijeru i izgledate pristojno, velike su šanse da je razlog što ste slobodni vaš karakter ili nedostatak truda u pronalaženju ‘prave’.

ljubavni par, zaljubljeni, zaljubljenost, devojka i dečko, muškarac, brada Foto: Shutterstock

4. Velika stvar kod budućeg muža je emocionalna stabilnost

Postoji razlog zašto muškarci koji imaju reputaciju nestabilnih ljudi ne uspevaju dobro u vezama. Niko ne želi da se time bavi. Ako muškarac ima problema s besom, većina će ga se kloniti.

5. Hteli to priznati ili ne, izgled može biti važanfaktor

Nisu samo muškarci ti koji biraju ženu na temelju izgleda. Bilo je mnogo slučajeva u kojima su žene izlazile sa nekim muškarcima, ali se nisu udale za njih jer su znale da ih roditelji ili prijatelji neće "odobriti" zbog fizičkog izgleda.

6. Stav i karakter su uvek važni

Iscrpljujuće je imati posla s muškarcem koji je stalno tužan, ljut ili ogorčen. Većina dama želi nekoga na koga mogu da se oslone. To je takođe razlog zbog kog većina žena nezrele stavove i ponašanja ne smatra poželjnim.

7. Dobro zdravlje

Puno stvari na ovom spisku se svodi na to koliko je čovek zdrav, emocionalno i fizički.

8. Privlačnost 

Mnoge žene žele zgodnog muškarca jer je privlačnost bitna, a ako vas partner ne privlači, verovatno vas čeka loš ishod.

9. Žene žele muškarca koji je spretan u kućnim poslovima

Iako to mnogi smatraju "ženskim poslovima", žene vole kada je muškarac uredan i sposoban da skloni stvari za sobom. Pored toga, žene vole kada muškarac zna da uradi bar osnovne stvari.

10. Najveću stvar koju žele žene žele i muškarci

Najvažniji aspekt koje svi uzimaju u obzir kada žele da se venčaju s nekim jeste ljubav. Uostalom, brak je sinonim za ljubav i zato je to najvažnija stvar koju žene traže u budućem mužu, i obrnuto, piše "YourTango".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    8. oktobar 2022 | 04:24

    Ako to žene gledaju..jel moze neko da mi objasni šta je ova moja videla u meni. Aman skroz sam na dnu lestvice čak ni pasus nemam u članku.

  • Kogo

    8. oktobar 2022 | 08:41

    1. Debljina novcanika 2. Novac 3. Nasleđe 4. Lova 5. Kinta 6. ....nastavi niz...

  • Zene i veze, eh kad bi moglo.

    10. oktobar 2022 | 19:03

    Ali nazalost, njima je bitna lova, neki sponzor da je vuce na grbaci. Jer one su mentalno obolele. Proba da je zakljuca u kuhinju. Sledece sto zna, da se raznela sa celom kucom. Ostade mu samo da trazi osiguranje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA