Platila "trenera za veze" 2.200€ da je nauči kako da nađe partnera: "Svi su rekli da ne radim to"

Tražila je, kaže, nekoga ko ima dobar posao, kola i nekretninu

  • 0
pare, evri Foto: shutterstock.com

Izabela Arpino iz Velike Britanije bila je u braku 23 godine, međutim, pre nekoliko godina se razvela. Kada se oporavila posle razlaza sa bivšim suprugom, ova žena je poželela da ponovo zavoli.

Boreći se s tugom, samoćom i nedostatkom samopouzdanja, na društvenoj mreži TikTok pronašla trenera za ljubavne veze Džejka Medoka. Kako kaže, on pomaže ljudi da pronađu srodnu dušu, ali ovu pomoć naplaćuje 2.200 evra.

Prema Izabelinim rečima, prvo su radili na njenom samopouzdanju, a onda ju je upoznao sa čarima interneta.

- Instalirao mi je tri aplikacije za upoznavanje, a posle 12 dejtova sam upoznala Ijana - kaže ona i dodaje da je i ranije imala aplikacije za upoznavanje, ali da su joj se javljali samo "grozni muškarci".

Izlasci su joj se, kaže, činili kao posao s punim radnim vremenom, te je želela da odustane od izlazaka s muškarcima, ali onda je upoznala Džejka, a onda i Ijana.

- Naravno da sam se plašila da ovu sumu novca uplatim Džejku. Sin mi je govorio da je u pitanju prevara, a prijatelji da ne treba to da radim, ali sam se uverila u suprotno. Džejk me je podsetio da ja imam kontrolu nad svojim životom - naglašava ona.

Tražila je, kaže, nekoga ko ima dobar posao, kola i nekretninu, a onda se pojavio Ijan.

- On ima predivan osmeh i lepe oči, a i potpuno je drugačiji od onoga što sam mislila da želim. Mi smo potpune suprotnosti, ali ipak, nakon par meseci smo počeli da živimo zajedno i nikada nisam bila srećnija - zaključila je Izabela, a prenosi Mirror.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA