Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ima 26 godina, živi s roditeljima i došao je puntom": Srpski Tviter "gori" zbog propalog prvog sastanka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Dok su je jedni podržali, drugi su je osudili i istakli da preteruje

  • 46
Ljuta žena, besna

Foto-kolaž: Shutterstock, Twitter/@KosePlave

Poslednjih nekoliko godina postalo je sve popularnije da ljudi objavljuju privatne detalje iz svog života, a sve u cilju toga da čuju i dobiju mišljenje drugih.

Tako je jedna devojka, koja je na društvenoj mreži "Tviter" upisana kao "plavka", objavila svoje iskustvo s prvog sastanka s jednim dečkom.

Njena objava je u kratkom vremenskom periodu izazvala lavinu komentara.

- Izašla sam sinoć sa nekim dečkom da se upoznamo, ima oko 26 godina. Počinje on tako priču o sebi, kako živi sa roditeljima jer smatra da treba da bude s njima jer su ga othranili; došao sa "fiat puntom" na dejt, što apsolutno nema veze, jer nisam u fazonu da mi je to važno  - započinje priču ova devojka.

Međutim, kako kaže, trenutak kada je odlučila da drugog sastanka neće biti je onaj kada mu je zazvoni telefon.

- Vadi ga iz neke torbice, kad ono "iphone" 14. Završi on tako razgovor i počne da priča kako je podigao kredit da bi ga kupio i da je sad veći šmeker jer se cure lože na to. Nikad me više neće videti - zaključila je.

Pitanje koje ima najveći broj lajkova ispod ove objave glasi:

- Šta ti je tu najviše zasmetalo?

- To što je digao kredit za "ajfon" 14 da bi bio frajer dok s druge strane živi sa svojima, a ima 26 godina - odgovorila je ona.

Dok su je jedni podržali, drugi su je osudili i istakli da preteruje.

- A da li bi ti smetalo da mu je tata kupio stan, da ne živi s njima, auto "mercedes amg 63" i "ajfon" 14 - glasi jedan komentar.

- Napiši knjigu "Memoari jedne sponzoruše" - napisao je jedan muškarac.

- "Došao sa 'fiat puntom' na dejt" ne mogu ni da zamislim kakav bi tvit bio da je došao autobus, tramvajem ili ne daj Bože biciklom. Jedan veliki "red flag" za tebe kao osobu - dodala je jedna žena.

Iako je više bilo negativnih komentara, mogu se naći i oni u kojima je podržavaju i savetuju da "beži glavom bez obzira".

- Nek si ga šutnula. Kompleksaš - stoji u komentaru podrške.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vic

    27. mart 2023 | 14:23

    Dečko priznao devojci da je voli, a ona ga upita: -Imaš li ti dva Mercedesa? - Nemam. -A kuću na dva sprata? - Nemam. - Onda neće biti ničeg između nas. Zabrinuti momak ode kod oca po savet šta da čini. Otac mu reče: - Sine, ako je zaista voliš prodaj Lambordzinija i Ferari i kupi ta dva Mercedesa, ali da rušimo četiri sprata kuće zaista je čista besmislica.

  • Aleksandar

    27. mart 2023 | 12:55

    Zaboravila je da napiše koliko ona ima godina, sa kim živi, šta vozi, koji telefon ima... Tek tako bi priča bila zanimljiva :)

  • Љубиша

    28. mart 2023 | 09:38

    Ја сам ' 93- е сипао у југа литар бензина из стаклене флаше да бих отишао на ' дејт' и седели смо тако у колима цело вече моја девојка а сада од онда моја жена и разговарали. Говорила је кад бих се извинио што не можемо нигде ићи ," са вољеним и у колибу" . Живимо,радимо,купили смо стан ,имамо два сина . Срећни смо.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA