≫ 

Ovih 8 devojaka otkrivaju pravu istinu o pogrešnim tipovima: Stariji su, ne žele decu i misle samo na jednu stvar?

Pročitajte šta je osam žena naučilo zabavljajući se sa pogrešnim muškarcima

  • 5

Smešna, ali ili frustrirajuća stvar u vezama jeste to što je baš lako zaljubiti se, i na kraju ostati slomljenog srca, u nekog ko zapravo i nema mnogo smisla u vašem životu, bar ne na duže staze. Zato se postavlja pitanje šta je poenta svih tih ljubavnih promašaja? A nje, kako to obično biva, ima, kao i u svakoj drugoj životnoj neopreznosti.

Četiri znaka da on i nije baš tako FIN kao što ste mislile

Postoji 8 tipova žena od kojih muškarci beže! Proverite da niste među njima

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naučila sam da sebe ne stavljam na poslednje mesto

- Poslednji momak sa kojim sam se zabavljala pre nego što sam se udala naučio me je najvažnijoj lekciji u mom životu: da niti muškraca, niti bilo kog drugog, nikada ne stavljam na prvo mesto, ispred sebe. Dok smo se zabavljali, pre nego što bih bilo šta uradila razmišljala sam o tome šta bi on rekao, da li bi se ljutio... Pretvorila sam se u ženu kakva nikada nisam želela da budem, Kada smo raskinuli, prestala sam da se osećam jadno i shvatila da u zdravoj vezi partneri sebe nikad ne stavljaju na drugo mesto već gaje međusobno poverenje, pa svako može da diše slobodno - Jovana (27).

Naučila sam da živim život sa stilom

- Kada sam imala 24, bila sam u vezi za koju sam znala da neće potrajati. Bio je 10 godina stariji i bio otvoren sa tim da ne želi decu, koju sam ja želela. I ja sam živela njegov život koji je bio predivan. Ne preskup, ali život sa stilom, u stanu prepunom knjiga, umetničkim delima i vintidž nameštajem koji je sam renovirao, priređivao je spontane večere i zabave za svoje i moje prijatelje. Biti deo njegovog života predstavljalo mi je pravo zadovoljstvo. On mi je pokazao šta znači imati istančan ukus i kaliko jednostavne stvari mogu biti divne - Katarina (31)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naučila sam da živim u trenutku

- Tek što sam izašla iz duge veze naišla sam na muškarca koji će u mom životu biti epizoda "latinski ljubavnik". Imao je potpuno drugačiji život nego ja (odrastao u Švedskoj i studirao u SAD), bio ambiciozan i željan avanture, da ne pominjem da je bio neverovatno zgodan. Bilo nam je veoma zabavno, ali ja sam u srcu znala da on nije onaj pravi. Iz te prolazne romanse (od sedam sastanaka) naučila sam da je sasvim u redu živeti i uživati u sadašnjosti bez razmišljanja o tome kakav bi mogao biti konačni rezultat, sve dok si srećan i ne povređuješ druge - Danijela (27)

Naučila sam da privlačnost nije sve

- Bila sam bliska prijateljica sa nekiim sa kim sam se kim sam imala jaku hemijsku privlačnost, ali nismo se zabavljali jer je on sve vreme bio u dugoj vezi. Kada se njegova veza okončala, počeli smo da izlazimo samo nedelju dana pošto sam završila faks i odeslila se u drugi grad. Probali smo vezu na daljinu, ali to nam je oboma bilo veoma teško. Ne kajem se jer sam baš htela da proverim koliko je ta privlačnost među nama bila snažna. Kada se osvrnem na prošlost, čak i da sam ostala u istom gradu, to ne bi uspelo zato što smo nas dvoje imali različite životne ciljeve - Sonja (31)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naučila sam da gubim

- Uvek je dobro da upoznate nekog novog čija vam perspektiva može pomoći da proširite svoje vidike. Ali jedna stvar koji sam naučila, i koje se veoma često i sad prisećam, jeste da nakon zabavljanja sa više mladića, pri čemu duboko u sebi znate da nisu pravi, da je to vreme od sušinskog značaja. Nekoliko sastanaka vas ne mora povrediti, a može vam pomoći da saznate šta zapravo želite, ali nekoliko meseci ili godina vas mogu udaljiti od onoga što zaista tražite - Vanja (35)

Naučila sam da ne možeš promeniti ljude

- Izlazila sam dve godine sa nekim ko je bio zgodan, uspešan, šarmantan, obrazovan, ko je puno putovao. Naravno, bio je emotivno nedostupan, nepouzdan i iznad svega, bio je nljubazna osoba kakvu ja nisam zaslužila. Mislila sam da će se  promeniti ako ja budem bila savršena, ako ga budem dovoljno volela, ako budem žena njegovih snova... Ali on se nije promenio, a ja sam na kraju uništila svoje samopouzdanje i počela da se osećam manje vrednom. Ljudi se vremenom mogu promeniti, ali ne postoji čovek koji ih odjednom može na to naterati. Trebalo mi je vremena da prihvatim činjenicu da ja nisam dovoljna da se to dogodi. To je ipak njegova stvar - Lana (28)

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Naučila sam kako da sebe učinim srećnom

- Biti sa nekim trebalo bi samo da poveća vašu sreću, ali ne i da je napravi. Morate naučiti da budete srećni sami sa sobom pre nego što postanete dobar partner za nekog drugog. Meni je bilo potrebno vreme da shvatim kosam, šta očekujem od partnera i šta mogu da mu ponudim zauzvrat. Mislim da sam bila premlada u svojoj poslednjoj ozbiljnoj vezi da bih mogla sve to da otkrijem. Drago mi je što sam bolje upoznala sebe i nadam se da će me to odvesti pravoj osobi - Nina (37)

Naučila sam da život ide dalje

- Nakon komplikovan raskida srela sam čoveka koga ću zvati Ben u njujiorškoj podzemnoj železnici. Bio je to neverovatno zgodan i visok svetski čovek. Iako nikada nisam pomislila da bismo mogli dugo ostati zajedno, on je bio prvi muškarac koji me je iole privukao i uz koga sam se osećala seksi posle bivšeg. On mi je pomogao da se oporavim i da nastavim dalje. Još uvek smo prijatelji - Marta (25)

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bogi...

    27. decembar 2016 | 01:26

    Naucio sam da je pogledam u kakvom je stanju njena soba, da li zna da kuva, kako se ophodi prema roditelja, kako se oblaci, koliko sminke nabaci na lice, da li je sposobna da radi, imali vozacku dozvalu, stednu knjizicu, I kakav joj zdrastveni karton. I na kraju svhatim da su danasnje zenske, samo za sex I sut kartu, njihove majke su bolje u svemu. Provereno...

  • ninjago

    27. decembar 2016 | 07:08

    ...упознала сам машинбравара..нисам знала шта је љубав док ме није нежно.....

  • Eti

    30. decembar 2016 | 01:04

    Nisam znao sta je ljubav dok nisam probao isti pol..iskreno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA