≫ 

SVIMA JE PROMAKLO: Serena Vilijams je na svadbi nosila patike koje su 100 puta bolje od venčanice

Pažnju svih gostiju na venčanju slavne teniserke najviše je privukla skupocena venčanica, a malo ko je primetio šta se krije ispod nje

  • 4

Malo ko je obratio pažnju na zanimljivu obuću koju je Serena nosila ispod višemilionske haljine optočene kristalima.

Pogledajte venčanicu Serene Vilijams od koje zastaje dah, a cena baca u nesvest (FOTO)

Kada se presvukla i obukla kraću haljinu, svi su mogli da primete da je teniserka obula veoma zanimljive patike koje su bile optočene kristalima srebrne i zlatne boje.

Foto: Profimedia/SIPA USA

Ispod haljine Aleksandra MekKvina vredne 2,6 miliona dolara, Serena je obula Nike Cortez patike koje je ukrasila ekspert Mišel Meneses. Nju je na svom instagram profilu pohvalila i sama teniserka i zahvalila joj se na tome što je mogla udobno da korača do oltara.

A post shared by @merakimishell on

-Serena mi se obratila sa idejom za njene venčane cipele koju je smislila u poslednjem minutu. Imala je sjajnu ideju, a ja sam htela da je učinim još sjajnijom. Radila sam bez prestanka 24 sata kako bi napravila ono što smo zamislile. Preko noći sam ih završila i ona ih je ujutru na dan venčanja imala gotove i spremne za nošenje, rekla je Meneses.

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

A post shared by @merakimishell on

Ovo nije prva saradnja dveju fantastičnih žena. Prošle godine Meneses je ukrasila kristalima haljinu koju je teniserka ponela na stranicama popularnog Voga.

A post shared by @merakimishell on

-Nadam se saradnjom sa Nike i Swarovski kompanijom. Moj san je da jednog dana ukrašavam krila Viktorijinih anđela, izjavila je dizajnerka.

Daljinac

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA