"Kiki pet" modni dodaci ili kako da vaš pas postane zvezda u parku

Mladi par iz Beograda, Andrea Nanut i Nemanja Luković, oduvek su voleli pse a sada su uspeli da tu ljubav pretvore u preduzetnički poduhvat!

  • 1

Foto: Promo

Naime, oni stoje iza domaćeg brenda Kiki Pet Accessories koji ljubiteljima pasa nudi set modnih dodataka uz koje ovi mali i veliki prijatelji mame uzdahe na ulici i u parku!

Foto: Promo

Od oktobra, u okviru projekta Super Srbija, na policama odabranih Roda marketa se ekskluzivno mogu naći Kiki Pet Accessories setovi za kućne ljubimce koje čine: marama veselog dezena, podjednako “otkačena” mašna, ogrlica i povodac - sve jedinstvenog dizajna i od kvalitetnih materijala.

Foto: Promo

Sam projekat Super Srbija su pokrenuli zajedno Direct Media i Roda sa željom da podrže male preduzetnike pred kojima je inače dug i izazovan put ka srcu potrošača. Ovaj projekat ima za cilj da im se obezbedi prečica na toj stazi, kroz promociju na TV Prvoj i dostupnost kupcima u odabranim Roda marketima. One preduzetnike čiji proizvodi najčešće završe u potrošačkoj korpi čeka jednogodišnji ugovor sa Rodom. Prodaja jeste važan faktor, ali ne i jedini za ostanak na policama, jer će se gledati i opšti odnos preduzetnika prema projektu.

Foto: Promo

Kao kreator ideje i dizajna Kiki Pet Accessories, Andrea nam je pričala o počecima ovog domaćeg i inovativnog brenda:

- Iako sam dizajner po struci, nikada sebe nisam videla da kreiram odeću koju će manekeni nositi na pisti. U isto vreme bila sam nezadovoljna dosadnim i jednoličnim dizajnom aksesoara za moje ljubimce. Pustila sam mašti na volju, a prve mašnice su prošetali naši psi. Probala sam razne modele i veličine dok nisam došla do prototipa koji je danas u našoj ponudi u tri različite veličine.

Foto: Promo

Da nije bilo Nemanje, Kiki Pet bi se, po Andreinom prizanju i dalje “šetao” samo u njenom parku. Nemanja je FON-ovac, koji je radio u velikim korporacijama i način na koji biznis funkcioniše nije mu stran.

- Od kada sam završio fakultet, razmišljao sam o idejama za privatan biznis. Nijedna me nije dovoljno povukla da joj se potpuno posvetim. Sve dok mi Andrea nije ispričala njenu. Posle prvog “radnog” sastanka koji smo održali u parku dok smo šetali Kiki, odlučili smo da se ozbiljno pozabavimo celom pričom - kaže Nemanja.

Foto: Promo

Andrea i Nemanja se savršeno dopunjuju, kao kreativac i menadžer podelili su uloge i zajedno su motor koji pokreće priču oko Kiki Pet aksesoara. U planu imaju puno novina – što dezena, što dizajna ali i novih proizvoda. Nestrplivi su da se okušaju i sa odelima i kabanicama za pse, a sve to začinjeno ljubavlju i kreativnošću.

- Linija kreveta i jastuka za pse koja je takođe u planu u bliskoj budućnosti, nosiće ime po našoj drugoj kuci Sofi, jer “Sofa Sofi” tako dobro zvuči, a opet vezano je za našu drugu mezimicu. Eto, to nam je neki cilj trenutno, pored izvoza - kaže Nemanja.

Foto: Promo

Super Srbija je, kažu uglas, ostvarenje njihovih snova i nadaju se čarobni štapić koji će od Kiki Pet aksesoara napraviti ozbiljnu i veliku firmu, a njima dvoma možda omogućiti da žive od tog posla. Zahvaljujući ovom projektu hitro su preskočili najteže stepenike i našli se licem u lice sa svojim potrošačima, svesni da su napravili kvalitetan i kreativan proizvod.

A potrošači su, ne zaboravite, oni koji daju poslednju reč budući da je kupovina proizvoda Super Srbije presudna za odabir onih koji će ostati na policama i sledeće godine.

Foto: Promo

- Naši ljubimci zaslužuju najbolje, poručuje Kiki Pet dvojac koji se dobro potrudio, bio dovoljno hrabar da sledi svoje snove i vredan i kreativan da ih ostvari.

Ne morate čak ni da budete ljubitelj životinja ili veliki fan modnih aksesoara za pse da biste ih podržali!

Kiki Pet Accessories

Ovaj set ručno pravljenih aksesoara za pse svojim jedinstvenim dizajnom i najkvalitetnijim materijalima čini da vaš ljubimac ima autentičan i prepoznatljiv stil. Kiki Pet Accessories set sastoji se od povoca, ogrlice, mašne i bandane i to u tri veličine. Ogrlice odlikuje preciznost u izradi, posvećenost detaljima, kao i najkvalitetnije hromirane  kopče koje svojim sjajem dodatno krase izgled vašeg ljubimca. Povoci su sa svim potrebnim ojačanjima, duplo proštepani, i pružaju sigurnost vašem ljubimcu uz dovoljno slobode u kretanju. A mašne i bandane su jednostavno neodoljive!

Foto: Promo

O Super Srbiji

Projekat Super Srbija pokrenuli su Direct Media i Roda u želji da na veliko tržište izvedu 8 malih preduzetnika i pruže im priliku da postanu stalni dobavljači Roda marketa. Preduzetnici čiji proizvodi osvoje srca potrošača i pokažu zavidne rezultate prodaje, a pritom ispune i druge kriterijume projekta, dobijaju šansu da potpišu jednogodišnji ugovor sa Rodom i osiguraju svoje mesto na policama i u 2019. godini. Samo jedan od njih, koji pored prodaje bude podjednako uspešan i u zadovoljavanju kriterijuma koji se tiču opšteg odnosa prema projektu, poštovanja rokova isporuke, spremnosti da se unapredi i promoviše svoj proizvod, poneće laskavu titulu HIT proizvoda. Pratite preduzetničke priče na TV Prva svake nedelje od 18.45 i podržite svoje omiljene proizvode kupovinom u Rodi!

Foto: Promo

Priču o Kiki Pet preduzetničkom putu pogledajte ovde.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandra Mirjanović ex Baranaković zvana Saki, muž moj slatki me zove Mačkica a deca moja mila me zovi mamica pidžamica zato što sam uvek u pidžami ja sam čak i htela da se udam u pidžami

    15. novembar 2018 | 18:56

    Kako je ovo lavli za moju pudlicu medenu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA