≫ 

"Lepota je ono što nosimo u sebi": Modni fotograf Aleksandra Bogićević otkriva šta ženu zaista čini neodoljivom i snažnom da može da pokori svet (FOTO)

Još jedna uspešna godina je za ekipom Telegraf Fashion

  • 17

Užičanka Aleksandra Bogićević je renomirani modni fotograf na portalu Telegraf.rs, a iza nje je dugogodišnje iskustvo i saradnja sa svetskim modelima.

Obeležila je još jednu uspešnu godinu i rad na projektu Telegraf Fashion koji uz pomoć kolega realizuje na portalu Telegraf.rs svake subote i predstavlja čitaocima naše najbolje i najlepše modele i kreatore. Godinu koja je za nama obeležile su mnoge lepotice, za koje Aleksandra ima samo iskrene komplimente i pohvale.

O Aleksandrinoj uspešnoj karijeri govore brojne fotografije svetski poznatih foto modela, poznatih ličnosti sa estrade, ali i običnih ljudi. Ona ne pravi razliku kada je o lepoti reč.

Prelepa Marija Marčić jedan je od naših omiljenih modela. Foto: Aleksandra Bogicevic

Pogled Milice Puzović oborio nas je s nogu. Foto: Aleksandra Bogicevic

Foto: Aleksandra Bogićević

- Moram da kažem nešto što ne znam ni sama koliko put asam do sada ponovila, a to je da nema ružnih ljudi! Ima samo loših fotografa, rekla je Aleksandra.

Sa fotografijom se susrela još od malih nogu i to je za nju postao jedan poseban svet. Njen deda Milan Dulanović i otac Aleksandar bili su profesionalni fotografi i tu ljubav su preneli i na svoju mezimicu. Iza nje su godine stvaranja, a o svom radu ona ima dosta toga da kaže.

Marija i Milica u tandemu predstavile su nam mnoge savršene kreacije. Foto: Aleksandra Bogicevic

Odličnu saradnju imali smo i sa Ivonom Jovanović. Foto: Aleksandra Bogićević

Zorica Mihajlović je pokazala da su žene kao vino. Foto: Aleksandra Bogićević

- Kroz moje stvaralaštvo, jer ja stvaram da bih živela i živim da stvaram, prošlo je mnogo žena, od običnih devojaka, majki, domaćica, poslovnih žena, do vrhunskih top modela. Ipak, ono što sam svih ovih godina uspešne karijere shvatila jeste da nije sve u fizičklom izgledu i da nije sva magija utkana u savršenim proporcijama lica i savršenom skladu tela. Magija nastaje onda kada sretnete lepu ženu, koja de fakto jeste lepa, ali u sebi nosi i ono nešto, dar ili energiju, nešto što je teško definisati, rekla je Aleksandra.

Kao što se i ljubav dobija davanjem, tako i u njenom poslu što je žena više spremna da pruži, to će više i dobiti. Takve žene, ona oseti po pogledu jer u očima nose misteriju, svest o sebi i ono što je za njoj za sadardnju najvažnije - stav!

Aleksandra Tanasković ulepšala je Telegraf Fashion. Foto: Aleksandra Bogićević

Aleksandra osvaja svojim šarmom i gracioznošću. Foto: Aleksandra Bogićević

Ona se uvek trudi da uzme najviše od onoga što model može da joj pruži, a kada oseti potencijalnu energiju njen zadatak je da je transformiše u neki drugi oblik koji tako postaje trag u vremenu.

- Ja sam u večnoj potrazi za idealom. Još uvek tragam, još uvek idem dalje. Ne volim granice. Moji ciljevi su visoki i iako nekada deluju nedostižno i smešno mojoj okolini, ja verujem u svoj stav! Ne čekam priliku, prilika se stvara, rekla je Aleksandra.

Karijeru je započela u Užicu, a onda je poput mnogih koji osete da mogu mnogo više da postignu, stigla u prestonicu.

Vera Vuksanović je jedna od naših muza. Foto: Aleksandra Bogićević

Kreacije našeg poznatog kreatora oživela je savršena Vera. Foto: Aleksandra Bogićević

Uvek spremna da pokaže svoj talenat - Vera Vuksanović. Foto: Aleksandra Bogićević

- Jedan prijatelj mi je rekao da mali grad nije za velike ljude. Tačno je. Mada bih ja to samo malo preformulisala i rekla da kada neko postigne izvesnu tačku uspeha u okvirima u kojima se nalazi, postaje tesno. Ostaje mu ili da se povuče onda kada je najveći ili da krene silaznom putanjom. Čovek mora da se povuče onda kada je najjači, ili da krene dalje jer je samo nebo granica. Ostaje mu da pređe na sledeći nivo i nastavi da traga ako u njemu ima energije koja ga pokreće. Prosto je, izjavila je jednom prilikom za "Užičku Nedelju".

Njen princip je u jednostavnosti koje se drži, a njene fotografije su sve samo ne jednostavne. One odišu stilom i inspiracijom, a njen ugao gledanja ostavlja bez daha. Pred njenim objektivom nema skrivanja - ona je u stanju da ogoli dušu modela, a da opet u kadar unese i dosta svoje.

Savršenstvo bez mana - Lea Dagović. Foto: Aleksandra Bogićević

Najlepši set i slikanje sa našom dragom Leom Dagović. Foto: Aleksandra Bogićević

- Lepota nije tona šminke koja je u trendu, a ni garderoba. Lepota je ono što nosimo u sebi, a to reflektujemo, dodaje Aleksandra.

Aleksandrin rad na projektu Telegraf fashion nije prošao nezapaženo. Njene fotografije objavili su mnogobrojni modni časopisi u regionu, ali i u Evropi. Ona na veoma upečatljiv način ističe lepotu koju vidi kroz objektiv, a opet kroz prizmu romantike i sa mnogo nežnosti. Laska ženskoj lepoti i uživa u koketiranju sa energijom koju dobija od modela koje fotografiše. 

Jedna od naših najlepših modela sa kojom je bilo pravo uživanje sarađivati - Ivana Korab. Foto: Aleksandra Bogićević

Ivaninoj lepoti i savršenoj figuri nema ravne. Foto: Aleksandra Bogićević

Ivanina lepota razoružava i najtvrđe muško srce. Foto: Aleksandra Bogićević

Telegraf fashion ovekovečio je brojne kreacije, predstavio mnogobrojne modele i lepotice, ali tu se ne nazire kraj. Aleksandra najavljuje novitete i proširenje projekta koje donosi brojna iznenađenja. Projekat je nastao pre tri godine. Emituje se jednom nedeljno na portalu Telegraf.rs i do sada je kroz projekat prošlo na desetine naših renomiranih kreatora i najuticajnijih imena sa naše modne scene. Ono što krasi ovaj projekat jeste divna saradnja sa prijateljima kuće, šminkerima, frizerima i modelima.

Andrijana Kuč u savršenom šarenom izdanju u Telegraf Fashion. Foto: Aleksandra Bogićević

Prelepa Andrijana u tropskim vrelim bojama. Foto: Aleksandra Bogićević

- Spremamo mnogo noviteta i iznenađenja vezane za projekat Telegraf fashion, a ja sam posebno zahvalna mojim saradnicima na entuzijazmu koji pokazuju kroz rad na projektu i sublimiranju svih mojih ideja u jednu celinu, rekla je za kraj Aleksandra.

Snagu i lepotu ruskih zima dočarala nam je prelepa Zorica Mihajlović. Foto: Aleksandra Bogićević

Ženska lepota jača s godinama, a za to je pravi dokaz prelepa Zorica Mihajlović. Foto: Aleksandra Bogićević

Posebnu zahvalnost želimo ovim putem da uputimo svim prijateljima naše kuće, a posebno Premium Beauty i Aleksandri Bajić.

Jaka i prelepa Bojana Drašković dokaz je koliko žene mogu da budu jake i da na njihovom putu ka cilju nijedna prepreka nije nesavladiva. Foto: Aleksandra Bogićević

Senzualnost i ženstvenost koje krase Ana Mariju ostavljaju bez daha. Foto: Aleksandra Bogićević

Pred ovom zelenookom lepoticom niko ne ostaje ravnodušan. Foto: Aleksandra Bogićević

Najmlađi i najslađi model u našem Telegraf Fashion, Filip, pokazao je kako mu rad sa kamerom savršeno prija. Foto: Aleksandra Bogićević

Očaravajuća Tijana Krstić savršeno je poakzala kako gracioznoj ženi niko ne može da odoli. Foto: Aleksandra Bogićević

Tijana osvaja svojom lepotom i harizmom. Foto: Aleksandra Bogićević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    2. februar 2019 | 12:38

    Aleksandra najbolji fotograf, zadovoljstvo je raditi sa njom❤️

  • davos

    2. februar 2019 | 12:44

    bravo majstore hvala bogu da takve osobe postoje jo u Srbiji.

  • Tina

    2. februar 2019 | 13:36

    Bravo carice! Najbolji editorijali! Samo nastavi tako😘😘😘

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA