≫ 

Evo koji nakit nikako ne biste smeli da kupujete ženi kao poklon za Novu godinu - jer može da donese nesreću u vaš zajednički život

Bliže se novogodišnji praznici, a sa njima raste i tenzija šta kupiti voljenoj osobi za poklon

  • 0

Ukoliko vaša lepša polovina voli nakit, onda ste sigurno na mukama da nađete komad koji će joj odgovarati i koji će joj u novoj godini doneti sreću.

Upravo želimo da vam pričamo o sreći, jer postoje neki komadi nakita koji prizivaju lošu sreću pa ih izbegavajte kao poklon.

Oprezno sa nakitom. Foto: www.pixabay.com

Od davnina je poznato da su biseri prelep ukras nakitu, a uz to mogu da budu i veoma skup poklon. Međutim, biseri simbolizuju suze pa se zbog toga savetuje mladim devojakama da izbegavaju da nose nakit koji ima bisere. Posebno ne bi trebalo da ga nose mlade na venčanju jer tako prizivaju nesreću u brak koji još uvek nije zvanično ni počeo.

Azijati savetuju da izbegavate kupovinu i nošenje dijamanata koji su tamne boje, posebno one crne. Oni donose nesreću i nevolje onima koji ga nose, ali i njihovim voljenim osobama. Tako ćete unesrećiti vašu damu, ali i sebe.

Nemojte da kupujete nakit koji u sebi ima mešavinu srebra i zlata. Koliko god da vam izgleda lepo na oko, ovakav nakit je malerozan pa vam i feng šuji savetuje da ga zaobiđete pri kupovini poklona.

Opal je poludragi kamen za koji se veruje da donosi nesreću onima koji ga nose, a posebno je loš za osobe rođene u oktobru mesecu. Vašoj dragoj Vagi bolje kupite rozen kvarc jer će on da privuče ljubav u njen život i uticaće na njen balans.

Kejt je od Volijama dobila prsten njegove majke. Da li to sluti na razvod? Foto: Profimedia.com

Nije dobra ideja ni da vašoj dragoj poklonite nasleđeni nakit, pogotovo ako je to nakit iz braka koji je propao. Ukoliko imate verenički prsten vaše mame koja se razvela od vašeg tate, onda neka on ostane tako u nasleđu, ali nemojte da ga stavite na prst vaše drage ako ne želite da izmalerišete vaš odnos.

Nakit sa kojim nećete pogrešiti jeste srebrni nakit za koji se veruje da tera zle duhove od onog ko ga nosi. U nekim kulturama srebro se koristi za teranje zla i malera, a ono ima i antibakterijska svojstva i korišćeno je u mnogim situacijama u prošlosti kako bi se izlečile infekcije. Nije čudo što se pribor za jelo izrađuje baš od srebra, a retko kada od drugog plemenitog materijala.

VIDEO: Pojavio se otrovni nakit koji može izazvati razne bolesti pa čak i rak!

(Telegraf.rs/blog.stuller.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA