≫ 

Haljine sa dodele Oskara koje su toliko savršene da će svaka žena poželeti da ih obuče (FOTO)

Kao i svake godine brojne holivudske zvezde zablistale su u svojim najlepšim odevnim kombincijma na dodeli Oskara ove godine

  • 2

Veliki broj poznatih holivudskih zvezda pojavio se sinoć na 91. dodeli najprestižnije nagrade u svetu filma - Oskar, koja je održana u Hollywoodu. Mnoge dame su crvenim tepihom prošetale u toaletama različitih oblika i dezena.

Neke od njih poput Šarliz Teron, Dženifer Lopez i Lejdi Gage posebno su se izdvojile. Pogledajte koje su se to dame, prema listi Harper's Bazaara, najbolje obukle.

Glumica Šarlize Teron je oduševila sve prisutne svojom odevnom kombinacijom. U pepeljastoplavoj haljini koju potpisuje modni brend Dior glumica je prošetala crvenim tepihom. Izgled je upotpunila dijamantskom ogrlicom i narukvicom od belog zlata.

Šarliz Teron, Foto: Tanjug/AP

Konstans Vu izabrala je dugu žutu haljinu modnog brenda Versace. Rub dekoltea ukrašen je Svarovski kristalima.

Foto: Tanjug/AP

Gema Čan koja je jedna od modnih ikona za ovu priliku odlučila je poneti haljinu boje fuksije s volanima. Haljna je iz kolekcije Couture modnog brenda Valentino.

Foto: Tanjug/AP

Dženifer Lopez gotovo je zasenila sve koleginice svojim disco izdanjem. Haljina je modnog brenda Tom Ford.

Foto: Tanjug/AP

Kejsi Masgrejvs bila je jedna od mnogih koja je za dodelu Oscara odlučila odenuti ružičastu boju. No, prekrasni romantični volani s remenom od cirkončića oduševili su sve prisutne.

Foto: Tanjug/AP

Lejdi Gaga je zablistala u crnoj haljini Aleksandra McQueena. Izgled je upotpunila 128-karatnom Tiffany dijamantnom ogrlicom i savršenim crnim kožnim rukavicama.

Foto: Tanjug/AP

Laura Harier nosila je haljinu Louis Vuittona. Haljina je izrađena od svile, a izvezena je staklenim perlama i komadićima Swarovski kristala i šljokica.

Foto: Tanjug/AP

Redžina King bila je jedna od retkih koja je za ovu priliku odlučila odenuti belo. Haljina Oscara de la Rente mnoge je ostavila bez daha.

Foto: Tanjug/AP

Sara Polson je još jedna veličanstvena dama u ružičastoj boji. Paulson je nosila elegantnu haljinu modnog brenda Brandon Maxwell.

Foto: Tanjug/AP

Tesa Tompson u crnoj haljina sa zlatnim perlama modnog brenda Chanel , takođe je izazvala pažnju javnosti. Za izradu ove haljine bilo je potrebno 225 sati rada i 51.500 elemenata.

Foto: Tanjug/AP

A koje su haljine proglašene za najdosadnije u istoriji dodele Oskara pogledajte ovde.

(Telegraf.rs/www.klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA