≫ 

Kim iskopirala najpoznatiju manekenku na svetu zbog čega svi misle da više nije originalna (FOTO)

Treći put već nije slučajnost

  • 0

Kim Kardašijan sve češće viđamo u već viđenim kombinacijama, a izgleda da joj je novi uzor za oblačenje manekenka Naomi Kempbel.

Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kim su mnogi imali priliku da vide u poznatoj haljini na venčanju kada je ušetala u već viđenoj kreaciji koju je ponela crna pantera.

Davne 1996. godine, Naomi je nosila kombinezon sa animal printom, a sada smo u njemu imali priliku da vidimo i Kim.

 

U eri interneta je lako naći fotografije i uporediti ih sa onima od pre dvadesetak godina. Kim često nosi kombinacije koje je nosila Naomi. Jednom je slučajno, dva puta i nekako, ali treći put je već očigledno da je reč o kopiranju.

Twitter korisnici su je isprozivali da je ona izgubila svoju originalnost i da je sada postala kopija najboljih originala. Mnogi su ukazali na to da čak i njena kosa počinje da podseća na kosu poznate manekenke i da j eočigledno da ona želi da izgleda kao poznati model.

Oni koji brane Kim kažu da je Naomi samo model i da je njen posao da bukvalno inspiriše žene kako da se oblače. To znači da je u potpunosti fer da je Kim kopira, jer je industrija u kojoj se Naomi nazali zapravo za to i izmišljena.

Jasno je da je Naomi prava trendseterka i zbog toga zaslužuje naš, ali i Kimin, duboki naklon.

(Telegraf.rs/womenshealthmag.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA