≫ 

Džordž Kluni otkriva tajnu o Megan Markl: Ovo niko nije očekivao

Džordž Kluni je u jednom intervjuu otkrio tajnu njegove prijateljice Megan Markl

  • 3

U jednom intervjuu Džordž Kluni govorio je o svojim prijateljima Megan Markl i princu Hariju i njihovom osvrtu na novinske naslove u poslednje vreme. Tada je otkrio nešto što je zaprepastilo fanove kraljevskog para.

Džordž je bio isfrustriran jednim novinskim naslovom od prošlog meseca za koji je rekao da je u njemu Megan osuđena i progonjena kao princeza Dajana u prošlosti. Odlučio je da pozamašan deo poslednjeg intervjua posveti vojvotkinji od  Saseksa.

On je govorio o Megan Markl, kao i o njegovom prijateljstvu sa kraljevskom porodicom.

Ako niste znali puno o njihovom prijateljstvu, podsetićemo vas da su Džordž i Amal Kluni prošle godine bili na kraljevskom venčanju. Amal je nosila prelepu žutu Stela Mek Kartni haljinu, koja je bila jedna od najupečatljivijih kreacija tog dana i koja će se dugo pamtiti. Uz prelepu haljinu uklopila je prozirno-zlatne sandale i žuti šešir sa mrežicom koja joj je prekrila lice.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Amal Clooney Alamuddin (@amal.mon.idole) on

Tokom intervjua Kluni se osvrnuo na nepravedne i neljubazne novinske naslove o Megan.

- Malo je nepravedno kada se štampa okrene protiv nekoga bez ijednog opravdanog razloga. Nju osuđuju samo jer živi svoj život, nemaju konkretan razlog. Ona je jedna ljubazna, pametna i inteligentna mlada žena i oni su stvarno divni, voljeni par. Možete da ignorišete takve naslove, ali smatram da su jako nepravedni - rekao je Kluni i dodao  je Megan jedinstvena i u duhovnom i u fizičkom smislu, te da najviše voli da pročita neki modni članak koji opisuje čak i njenu ličnost iskazanu kroz balansiranje između kraljevske tradicije i današnjih trendova.

Foto: Tanjug/AP

Nemojte se previše brinuti! Kluni je dodao da Megan nije uznemirena zbog negativne medijske pažnje.

- Ona je bila glumica i javna ličnost mnogo pre udaje za princa Harija. Navikla je na pažnju kako pozitivnu, tako i negativnu, tako da se ona ne obazire na ovakve naslove. Ona se uopšte ne žali. Njih dvoje su sjajan par, veoma fini i veoma zabavni ljudi - dodao je Kluni i rekao da se mnogo više on potresa.

(Telegraf.rs / cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Od poznatih

    17. mart 2019 | 14:45

    Najlepsa zena

  • Jordana

    17. mart 2019 | 19:13

    TAKO GOVORE PRAVI PRIJATELJI O JEDNOM DIVNOM PARU NIJE VAZNO DALI IZ KRALJEVSKE PORODICE ILI NAJ OBICNIJE TOSU JEDNA DIVNA DJECA ZELIM. SVE NAJ NAJ LJEPSE U ZIVOTU

  • Mimi

    20. mart 2019 | 18:02

    Meni suprelep par vidi se da se puno vole mladi lepi I treba da uzivaju u zivotu SRECNO DRAGI LJUDI

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA