≫ 

Ovog proleća, budite neodoljivi u Invento jaknama

Stiglo nam je varljivo vreme, što znači da su nam potrebne jakne za baš ovo, prelazno vreme

  • 0

Invento u svojoj kolekciji pored zimskih, ima i jakne za prelazni period, kao i one za prolećne dane.

Invento prolećne jakne su kreirane kako bi ispunile vaše svakodnevne potrebe. Savršeno se uklapaju u svaki stil oblačenja i zaštitnik su promenljivih prolećnih dana.

Proleće zna biti promenljivo, pa su naše lagane jakne idealne za hladnija jutra i večeri.

Foto: Promo

Neka vam uvod u proleće bude i prolećna jakna. Svako proleće zna da bude prevrtljivo sa iznenadnim promenama u temperaturama. Tek kada nam dođu ti dani, shvatimo koliko su zapravo značajne prolećne jakne.

Žensku kolekciju prolećnih jakni čine casual jakne u raznim bojama. Izaberite pastelne ili tamne boje i budite pravi vesnik ovog proleća. Jakne koje garantuju moderan izgled.

Muškarcima je Invento spremio prave boje i print. Military print je već godinama unazad broj 1 svake sezone. Tako je i ove godine.

Foto: Promo

Pored nove prolećne kolekcije Invento ima još jednu novinu, a to je radnja na najlepšoj planini. Ljubitelji planine i uživanja oduševili su se novom Invento radnjom na Zlatiboru.

Invento u svojoj kolekciji pored ženske i muške kolekcije, nudi i dečije jakne. Zavirite na www.inventofashion.com i izaberite prolećnu jaknu po odličnoj ceni. Ukoliko niste ljubitelji kupovine preko interneta prošetajte do Fashion park Outlet centra u Inđiji a ako se nađete na Zlatiboru, zavirite u našu prelepu radnju.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA