≫ 

Najseksi bikini koji ste do sada videli: Ovaj model je samo za najhrabrije žene koje žele da budu u centru pažnje (FOTO) (VIDEO)

Instagram trend koji osvaja sve više pristalica izuzetno je provokativan

  • 16

Influenserke poput Niki Andree i Sofije Jamore potpuno su razbile ovaj trend i pokazale kako im tela sjajno izgledaju u ovim smelim modelima kupaćih kostima.

Seksi bikini izazvao je pravu buru na intrenetu. Kupaći koji su poznati pod nazivom “Skinny Dipping” stvaraju iluziju da se kupate bez bilo čega na sebi.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели OH POLLY (@ohpolly) дана

Influenserke vole ove bikinije i ponosno ih pokazuju na Instagramu. Da li biste bile i same dovoljno hrabre da ponesete ovakav kupaći ove godine na plaži ili bazenu?

Ono što će sve pristalice obradovati jeste da se ovaj model može naći po pristupačnoj ceni. Oni koji su se odlučili za ovaj model kupaćeg poručuju da nje za svakoga.

Ukoliko se odlučite za ovaj kupaći obradovaće vas to što na telu nećete imati linije od kupaćeg na koje ste navikle uz standardne modele.

Poznate insfluenserke kače svoje fotoghrafije i video snimke na Instagramu koji su pregledani na stotine hiljade puta. Ne sumnjamo da će odlazak na more ili bazen ove godine biti opasan za muškarce jer je teško ostati imun na izvajana tela u ovakvim kupaćim kostimima.

(Telegraf.rs/dailystar.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • upitnik

    5. april 2019 | 13:17

    I,čemu služe ivi končići i ovi mali krpičići?Navedeno je da se ima osećaj kupanja bez ičega...?STVARNOOO !!Prvi koji se,na plaži,bude zagledao u tu"modu"končića i krrrpica biće optužen za SEKSUALNO UZNEMIRAVANJE!Predlažem da se plaže strogo odvoje na muške i ženske da ne bi dolazilo,ne daj bože,do"sukoba gledišta",pa da modistkinje na miru uživaju u nesputanosti i slobodnom kupanju.Ovakvi"kostimi"su SAMO ZA NUDISTIČKU PLAŽU!!!

  • Boža zemunac

    5. april 2019 | 13:31

    Kad je sve na izvolte, baš i nije izbuđujuće.

  • Nexum

    5. april 2019 | 15:00

    Stvarno ne znam zasto ga je uopste oblacila

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA