≫ 

Potrošila je 140.000 evra da bi postala Barbika iz Rusije, a sad zbog toga nema prijatelje i otkriva zašto je teško biti "ljudska lutka" (FOTO)

Ruska Barbika se takmičila na Mis Interkontinental, gde su je najstrašnije isprozivali zbog izgleda

  • 0

Tatjana Tuzova je fešn dizajner, ali njena strast su Barbike. Skupljala ih je od malih nogu i na kraju postala jedna od njih. Takmičila se na Mis Interkontinental i prošla golgotu, ali je na to navikla jer je život nije mazio.

Tatjana Tuzova je odlučila da nastavi da gaji imidž Barbi lutke, jer su joj i roditelji i svi iz okruženja govorili da podseća na popularnu igračku.

Iako je rođena u porodici muzičara i od nje se očekivalo da nastavi tradiciju, Tatjana se opredelila za nešto potpuno drugačije. Rano je naučila da šije. Prvo su to bile "krpice" za lutke, a zatim garderoba za nju samu.

- Da bih zaista ličila na Barbiku, prvo što sam učinila je farbanje kose u najsvetlije plavu. Promenila sam i boju očiju uz pomoć sočiva. Jako sam smršala i dovela svoju liniju do savršenstva - pričala je o sebi Tatjana.

Ona nije zapostavila ni muziku, a ni učenje. Snimila je dva solo albuma i završila fakultet.

Međutim, u društvu nije prihvaćena, jer su smatrali da je izveštačena i da njen hobi nije samo obično kolekcionarstvo, već da se pretvorilo u bolest.

- Ne mislim da sam bolesna. Samo znam šta želim u životu. Ako sam pretvorila dom u kuću za Barbike, to je ono što meni prija i gde se ja osećam lepo. Ne smatram da to ima veze sa tuđim životima i da ima veze sa mnom kao odgovornom osobom. To je samo zabava - rekla je Tatjana.

Pred takmičenje Mis Interkontinental na kome je predstavljala Rusiju, obelodanjeno je da njen "hobi" košta 140.000 evra i da je do sada sakupila 1.520 Barbika.

Novinari su istakli da Tatjana želi da promeni srednje ime u Barbi i da se stalno oblači u roze, što je javnosti delovalo kao opsesija.

Foto: Profimedia

- Navikla sam na to. Nemam prijatelje i ne trebaju mi. Nemam vremena za njih, jer imam svoj svet u kojem uživam. Imam posao, sina i hobi i to mi je dovoljno - navela je ruska Barbika.

Priznala je da je imala operaciju uvećanja grudi i to posle porođaja, ali tvrdi da su ostale stvari na njoj prirodne. Ističe i da joj neće dosaditi roze garderoba jer ima mnogo nijansi.

Ruskinju su kritikovali na takmičenju za Mis Interkontinental i navodili da izgleda mnogo starije. Ipak, organizatori su je zaštitili i ona je prošetala pistom i predstavila domovinu na svoj Barbi način.

Nedelju dana pre nego što će biti proglašena nova Mis Interkontinental, koja zamenjuje aktuelnu krunisanu kraljicu Veroniku Salas Valeho iz Meksika, ovo takmičenje je dospelo u centar pažnje zbog brojnih afera - trudnoća, starosti takmičarki i drugih.

26. januara je u "Mall of Asia" (MOA) areni održan izbor za Mis Interkontinental. Ovaj 47. izbor je prošao pod velom mnogih kontroverzi. Tik pred samo takmičenje je bilo neizvesno da li će svih 87 kandidatkinja tog "sudnjeg" dana izaći na pistu.

Naime, prilikom serije događaja koji su organizovani uoči takmičenja, novinari su primetili nešto zbog čega su smatrali da će jedna kandidatkinja biti poslata kući.

Čak se spekulisalo da je značajan broj takmičarki starije od broja godina koje su navele i da bi sve trebalo preispitati i kazniti one koji su eventualno dopustili propuste. Među, potencijalnim prevarantima je bila i Tatjana Tuzova.

Foto: Profimedia

- Mis Indije nije trudna i devojke nemaju veći broj godina od navedenog. Konkretno Mis Indije ima problem sa jetrom, što je prijavila i tokom nacionalnog takmičenja, zbog toga joj se naduje stomak. Na žalost, to ju je stiglo i na samom takmičenju ovde. Zbog toga se nije pojavila u takmičenju u bikinijima, ali na svim drzgim takmičenjima je bila prisutna - rekao je izvršni direktor događaja Bil Kalubakib.

Nakon svega, takmičenje se održalo, a titulu je odnela Karen Galman sa Filipina.

(Telegraf.rs / mirror.co.uk / manilatimes.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA