Novi Viktorijin anđeo je dobio krila: Na listu poznatih lepotica upisala se Britanka koja osvaja modnu scenu (VIDEO)

Američki brend Victoria's Secret objavio je da je 26-godišnja Britanka Leomi Anderson "dobila krila"

  • 5

Novi Viktorijin anđeo je Britanka Leomi Anderson. Anderson je na revijama brenda Victoria's Secret do sada učestvovala četiri puta, a srećne vesti podelila je i na svom Instagram profilu.

- Još uvek sam u šoku. Bojala sam se i da sanjam o ovome jer nikada nisam mislila da će se ostvariti, ali sam veoma uzbuđena što mogu da objavim da sam najnoviji anđeo brenda Victoria’s Secret. Ne mogu da verujem. Hvala Bogu, hvala mojoj porodici i svima koji su ovaj nekada neverovatan san pretvorili u stvarnost - napisala je Anderson.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Leomie Anderson (@leomieanderson) on

Ova 26-godišnjakinja je debitovala na modnoj pisti pre devet godina, a prvu reviju nosila je za modnu kuću Mark Džejkobs. Od tada je nosila mnoge poznate revije i učestvovala u kampanjama mnogih poznatih brendova među kojima se izdvajaju Moskino, Tomi Hilfiger, Tom Ford, Oskar de la Renta i Ralf Loren.

Osim toga, Leomi je aktivistkinja i osnivač brenda "LAPP The Brand" koji pored odevne linije ima i platformu za rešavanje mnogobrojnih problema s kojima se žene suočavaju.

(Telegraf.rs / klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA