≫ 

Urednica Voga savetuje da na ovim mestima ne nosite farmerke: Ono pod brojem 3 će iznenaditi Srpkinje

Za sve dame od stila veoma je važno da u svakoj prilici budu prikladno obučene

  • 3

Za svaku priliku treba znati koja odevna kombinacija je prikladna i idealna, jer nije uvek u redu da nosite helanke ili farmerke.

Najpoznatija modna urednica Ana Vintur otkrila je koja je idealna prilika za nošenje farmerki. Urednica časopisa “Vogue” važi za osobu besprekornog stila i modnog ukusa. Njene modne izbore niko ne kritikuje jer za to i nema razloga. Ona po mišljenju mnogih vlada modom. Često je možemo videti kako nosi elegantne haljine, cipele, blejzere, kapute, a prpeoznatljiva je i po uredno ošišanoj paž frizuri.

Foto: AP/Tanjug

Mnogi ne mogu da zamisle da Ana obuče farmerke, iako ona tvrdi da ih voli i da ih rado nosi, samo da vodi računa o tome u kojoj prilici će ih obući.

Prva dva mesta na kojima Anu nećemo nikada videti u džinsu su Bakingemska palata i Bela kuća kako mesta na kojima su one izuzetno nepoželjne. Za nas, obične smrtnice ovo pravilo važi za izuzetno formalne poslovne i porodične prilike.

Ana je otkrila da farmerke ne bi trebalo da nosite ni u prilikama kada upoznajete roditelje vašeg partnera. Postavlja se pitanje šta onda da obučete ako se sa budućim svekrom i svekrvom upoznajete na nekom pikniku, izletu ili na nekoj sportskoj manifestaciji. Ana savetuje da pantalone i te kako dolaze u obzir, ali treba odabrati neki ležeran model širih nogavica ili suknju-pantalone u zavisnosti od svoje građe.

Foto: AP/Tanjug

Bez obzira na to šta vi mislite o ovome, ne može da se porekne da Ana Vintur zna o čemu priča kada govori o modnim izborima. A ako idete na prvi susret sa roditeljima momka dobro je poslušajte i nemojte da nosite farmerke.

(Telegraf.rs/lepaisrecna.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    17. april 2019 | 18:08

    Ako odajes utisak kulturne i fine devojke nikome nece bitne biti farmerke.Ipak su farmerke broj jedan za vecinu zena.

  • tib

    17. april 2019 | 21:33

    Ja bih njoj savetovala da ne nosi kratke rukave na formalnim mestima.

  • Тодорић

    18. april 2019 | 17:54

    Не могу да верујем да је обула златне салонке,које јој истичу чукљеве,али јесте...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA