≫ 

Ana Vintur rekla da Melanija nikada neće biti na naslovnoj "Voga", a onda je Trampova brutalno odgovorila!

Najmoćnija žena u svetu mode nije nimalo blagonaklona prema prvoj dami Amerike

  • 13

Ana Vintur je nedavno diskretno stavila do znanja da se Melanija Tramp nikada neće naći na naslovnoj strani modnog magazina “Vogue” čija je ona urednica.

Ona je rekla da modni magazin nije nepristrasan i da naginju ka demokratiji, a svako ko je čuo njenu izjavu mogao je da zaključi da se  prva dama Amerike nikada neće naći na naslovnoj strani “Vogue”.

Ana Vintur je poznata urednica modnog magazina. Foto: AP/Tanjug

Uprkos tome što nije ništa direktno rečeno, Melanija je rešila da reaguje i njena PR služba poslala je i saopštenje u kome je praktično izvređala slavnu urednicu.

- Naslovna strana modnog magazina “Vogue” ne definiše gospođu Tramp, s obzirom na to da se na njoj našla mnogo pre nego je počela da obavlja funkciju prve dame. Njena uloga prve dame SAD i sve drugo što čini daleko je važnije od površnog editorijala i fotografija. Ovo samo dodatno pokazuje koliko je industrija modnih časopisa pristrasna i pokazuje koliko je Ana Vintur nesigurna i primitivna, stoji u zvaničnom saopštenju.

Prva dama Amerike nije uopšte zainteresovana da se opet nađe na naslovnici magazina Vogue. Foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp krasila je naslovnicu modnog magazina “Vogue” neposredno pred venčanje sa Donaldom Trampom 2005. godine, a veliki deo javnosti je tada njeno pokazivanje venčanice pre samog čina venčanja okarakterisao kao vrhunac neukusa.

VIDEO: Melanija prvi put bez Trampa na putovanju umalo da ostane bez suknje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bane

    18. april 2019 | 16:14

    Koja orvs dama ,olicje cinizma i izvestacenosti,isto kao i njen tata,ops muz. Ni jedna prva dama u Usa nije bila prvo eskort dama.

  • Aca

    18. april 2019 | 16:30

    Pojesce je zloba kao i Klintonovu ovo je najjaca prva dama u istoriji!!!

  • branko

    18. april 2019 | 15:26

    a prva dama SAD nikad lepsa, realno....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA