Humanitarna modna revija Klaralajn - "U susret letu"

Modna kreatorka Jelena Savurdnić Milijašević, tvorac modne linije Klaralajn, organizuje humanitarnu modnu reviju "U susret letu" u četvrtak, 9. maja, u holu TC "Delta city" u 18:30

  • 0
Foto: Marko Ostojić

Glavni cilj humanitarne revije jeste da sav prihod od događaja ide štićenicima Sigurne kuće, koji će takođe dobiti i sve modele koji budu prikazani na reviji.

Podršku ovom događaju pružile su i brojne javne ličnosti pa će tako modele modne linije Klaralajn na reviji nositi Milica Dabović, Snežana Filipović Borjan, pinkove zvezdice Bojana Radovanović i Darija Vračević, naši poznati veliki i mali manekeni i mnogi drugi.

Foto: Marko Ostojić

Kolekcija "U susret letu" odiše mornarskim bojama i motivima, a nju će na pisti izneti zajedno modeli otac i sin, kao i majka i ćerka. Upravo zato u kolekciji je nezaobilazna i crvena boja, kao simbol ljubavi i sreće koju će naši modeli probuditi kod svih vas.

Pokrovitelji humanitarne revije koja ima za cilj da pomogne štićenicima sigurne kuće, jesu "Delta city" i "PS promo" marketinška agencija, a medijski prijatelj je "Delius film".

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA