≫ 

Tatine sandale: Ludi letnji ženski trend koji će i Srpkinje nositi (FOTO)

Mnogo godina je prošlo od kad je žena ponela ovako nešto na svojim nogama

  • 4

"Tatine sandale" su ludi letnji trend koji je već počeo da hara svetom. Koliko god da vam se na prvi pogled ne dopadaju, kada ih obujete shvatićete zašto su dame oduševljene.

Pre godinu dana na leto su žene posle više decenija sa visokih štikli sišle na ravno, odnosno na ravnu visoku platformu. Ipak, ove sezone će se spustiti još niže ka zemlji, gotovo na tlo, a sve zahvaljujući "tatinim sandalama".

Ovo je samo jedan pod nadimaka koje ima trendi udobna obuća koja će se, sigurni smo, naći na svakoj dami tokom letnjih dana.

Otvoreni prsti, jedan do dva kaiščića na lepljenje preko prstiju i risa i jedan oko noge. Ovako opisane sigurno vam ne deluju ništa posebno, ali žene se već kunu kako ništa udobnije nisu obule godinama.

Sandale, Dad sandals Foto: Profimedia, AFP

Već su predstavljene na revijama najvećih modnih brendova. Jedina razlika koja odvaja ove nove sandale od postojećih muških je svega par irkona ili poneka srebrna tračica.

Iako ih muškarci nose već godinama unazad, takav model je na ženi viđen poslednji put '70-tih godina prošlog veka.

Da li biste i vi nosili ovu obuću?

VIDEO: Najodvratniji muški trend se vratio u modu

(Telegraf. rs / independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA