Boško Jakovljević o modi: Tri aksesoara koje svaki Srbin mora da ima tokom leta (FOTO)

Ko kaže da naši momci ne prate modu i nisu u trendu?

  • 6

Boško Jakovljević je samo za Telegraf.rs otkrio koja bi to tri aksesoara trebalo da ima svaki Srbin tokom ovog leta. Kao i svaki put poznati dizajner insistira na originalnosti.

Na posebnom prestoničkom događaju u centru grada smo sreli jednog od najvećih srpskih dizajnera koji je predstavio deo svog rada.

Aksesoari koje je kreirao su nesumnjivo dokaz njegovog talenta, koji smo mi rešili da iskoristimo kako bismo Srbima doneli neophodne savete za ovo leto.

Boško Jakovljević je izdvojio tri modna detalja koja su "must have" u ovom trenutku.

- Kako bi muškarci u Srbiji bili u trendu, prvo što bi trebalo da imaju uz odevnu kombinaciju je futrola za cigarete ili telefon koja se kači na pojas. I ja sam se pozabavio kreiranjem takvih stvari, pa ističem to kao nešto što je moderno i dodatno olakšava život jer napokon možete da ostavite torbicu kod kuće - savetuje poznati dizajner.

Boško Jakovljević

Foto: Telegraf.rs

Kao drugu stvar je izdvojio kaiš.

- Muškarac bi trebalo da stalno nosi dobar kožni kaiš i to je vrsta aksesoara u koji treba ulagati novac. Nisam neki ljubitelj satova, ali zato izdvajam ovaj modni detalj, opet i zbog praktičnosti i zbog imidža, kaže Boško Jakovljević.

Dodaje da je ono što će razlikovati muškarce u Srbiji jedne od drugih ovog leta i odražavati njihovu ličnost modni detalj iz sveta tehnologije. U pitanju su velike, dobro dizajnirane slušalice.

Dakle, momci iz Srbije, ukoliko želite da budete u trendu, stavite slušalice na uši koje će svi primetiti, odložite telefon i cigarete u futrole, koje ćete okačiti o kvalitetan kaiš.

(Jelena Bojić Obradović / j.bojic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jakov

    26. jun 2019 | 00:40

    A novcanike u sta da stavimo, ako torbice ostavimo kod kuce?

  • Др

    26. jun 2019 | 05:40

    По мени , како изгледају ово мушки, четврти акцесориј је дечко!!!!!

  • xxx

    26. jun 2019 | 08:32

    treba im samo devojka ili zena, sve ostalo ide samo od sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA