Boško Jakovljević: Srbi ne smeju da furaju ove boje tokom leta ako hoće da budu u trendu

Naši muškarci jednostavno moraju da budu u trendu

  • 7

Boško Jakovljević je za portal Telegraf.rs otkrio koje to boje ni slučajno nijedan muškarac u Srbiji ne bi trebalo da nosi tokom leta, ali i inače.

Poznati srpski dizajner Boško Jakovljević je mišljenja da bi svaki muškarac trebao da prati modu kako bi bio zadovoljniji svojim izgledom. Ovo je inače i jedan od recepata za osećaj sreće i zadovoljstva u životu.

Otkrio nam je da za njega postoje boje koje su u trendu i one koje to nisu, pa se to odnosi i na ovo leto.

Jasan je u stavu da se koloriti ne mogu podeliti na muške i ženske.

- Ja inače boje ne delim na muške i ženske, iako je sigurno da neke koje su ekstravagantne više pristaju ženama - kaže Boško Jakovljević.

Story žurka, Boško Jakovljević

Foto: Telegraf

Dodaje da često boravi u Napulju gde sreće stariju gospodu koja olako barataju sa bojama i svaki komad garderobe im stoji fantastično, što dokazuje da nemaju strah od autentičnosti. Za njega je to vrhunac stila.

Ipak, istakao je da je poželjno da Srbi izbegavaju neke boje tokom ovog leta, a i ubuduće.

- Muškarci bi zaista trebalo da izbegavaju garderobu u zlatnoj i srebrnoj boji, kao i onu koja na sebi ima štras - izričit je poznati srpski dizajner i dodaje da se korišćenje ekstravagantnih boja može svesti na detalje na odeći i da je tada sve sa mnogo više ukusa.

On preporučuje muškarcima da više povedu računa o aksesoarima tokomletnjeg peroda i da se "otarase" torbica i pređu na futrole za cigarete i telefone, koje bi trebalo da okače o kvalitetan kožni kaiš.

(Jelena Bojić Obradović / j.bojic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA