≫ 

Ne, na Vimbldon zaista ne možete doći u farmerkama: Ko je ove godine opasno zgrešio? (FOTO)

Za igrače postoji određeni kodesk oblačenja na Vimbldonu, ali za publiku to nije slučaj

  • 10
Megan Markl Vimbldon Foto: Tanjug/AP

Publika koja dolazi da gleda teniske mečeve na Vimbldonu pažljivo bira odevne kombinacije za ovaj događaj, a o tome posebno vode računa poznati koji će sigurno biti slikani i viđeni.

Ove godine poznati su birali svetle boje, muškarci su imali manje posla jer je njihova dobirna kombinacija uvek dobar sako i košulja, dok su dame imale više izbora.

Megan Markl Vimbldon Foto: Tanjug/AP

Iako se za ovaj prestižni sportski događaj svi manje više odlučuju za sportsku eleganciju, ove godine je vojvotkinja od Saseksa Megan Markl doživela kritike kada je na meč koji je igrala njena prijateljica teniserka Serena Vilijams došla u farmerkama, crnoj majici i belom sakou.

Megan Markl Vimbldon Foto: Tanjug/AP

Prema mišljenju britanske javnosti Megan je bila previše opušteno obučena.

Britain Wimbledon Tennis Laurence Griffiths

S druge strane svi su bili oduševljeni izgledom Kejt Midlton u nedelju popodne kada se igralo finale u muškoj konkurenciji.

Vojvotkinja od Kembridža nosila je bebi plavu haljinu kratkih rukava koja je bila kreacija Emilije Viksted, a celu kombinaciju zaokružila je sa bež salonkama sa kaišićem.

Sijena Miler Foto: AP/Tanjug

U publici tokom trajanja ovog velikog takmičenja slikana je i glumica Sijena Miler koja je za ovu priliku obukla bež sako i suknju.

Britain Wimbledon Tennis Foto: Tanjug/AP

Legendarni fudbaler Dejvid Bekam i ove godine je pokazao istančan ukus za modu pa je bež laneni sako ukombinovao uz prugastu košulju i teget kravatu.

Tereza Mej na Vimbldonu Foto: Tanjug/AP

Britanska političarka Tereza Mej je za ovu prigodu odabrala lanenu belu haljinu koja je odlično pristajala njenim godinama.

Mirka Federer Foto: AP/Tanjug

Supruga teniserka Rodžera Federera, Mirka Federer je za jedan od mečeva njenog muža odabrala beli sako ispod kojeg je nosila običnu belu majicu sa V izrezom.

Britain Wimbledon Tennis Foto: Tanjug/AP

Za finale Mirka je ponela svedenu scetnu haljinu nežnih motiva sa karnerima.

Bruklin Bekam, Vimbldon Foto: Profimedia/Backgrid UK

Pažnju fotografa privukao je i sin Dejvida Bekama, Bruklin Bekam koji je na Vimbldon došao sa devojkom Hanom Kros.

Bruklin Bekam, Vimbldon Foto: Guliver/Clive Brunskill/Getty Images

Mlađani Bekam bio je u retro stilu, a njegova izabranica nosila je jaknu od jelenske kože sa resicama koja se uklapala uz njegov pulover.

Kendal Džener, Vimbldon Foto: Profimedia/Mega Agency

U publici je sedela i manekenka i sestra rijaliti zvezde Kim Kardašijan, Kendal Džener koja je nosila plavu košulju i beli šorts, a celu kombinaciju zaokružila pravougaonim naočarima koje su bila hit devedesetih.

VIDEO: Da li biste njih dve gledali na Vimbldonu?

(Telegraf.rs/ B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA