Vaše vreme da dominirate plažom: Prelepi kupaći kostimi na finalnom sniženju

Ako ste u toku leta odolevali shoppingu novog kupaćeg kostima ili niste izabrali ceo plažni oufit, eto prilike da sebi ispunite želju

  • 0
Bonatti sniženje Foto: Promo

Nova Bonatti kolekcija je na finalnom sniženju i nudi vam sve ono što ste propustili da spakujete za plažu po znatno nižim cenama.

Da li vam se na nekoj od plaža ili bazena svideo model koji bi baš vama dobro stajao? Potražite ga u Bonatti radnjama i isprobate nove trendove za leto. Nemojte zaboraviti da  napravite zanimljive instagram fotografije.

Izbor modela, boja i formi je raznolik i prilagođen različitim građama i ukusima. Ističemo i uvek aktuelnu klasiku, mornarske modele koji se idealno uklapaju u morski ambijent. Veliki je izbor haljina, kompleta, ogrtača za plažu. Sve to, uz šešire i torbe, čini savršen plažni outfit.

Muškarci će u Bonattiju po sniženim cenama pronaći slip, bokserice ili šortseve za kupanje. Duže i kraće modele, dezenirane i jednobojne, ali i pravi letnji hit, “magične šortseve” koji u kontaktu s vodom dobijaju šare.

Pogledajte sve modele na sajtu www.bonatti.rs ili posetite najbližu Bonatti radnju i uverite se u pristupačnost raznolike kolekcije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA