≫ 

10 najmoćnijih muških parfema na koje "otkidaju" sve žene

Svaka žena voli da oseti dobar prafem na muškarcu

  • 22
Devojka mirise muskarca Foto: Shutterstock

Internet stranica Faveable sprovela je istraživanje o tome koji muški parfemi su najprivlačniji ženama. Ponuđeno im je 97 različitih mirisa, a one su sastavile listu od onih najboljih.

1. Cahnell Allure Homme Sport

Uz ovaj parfem muškarac ne mora da bude agresivan ili upadljiv da bi bio primećen i ostavio jak utisak. Citrusne note smenjuju elegantne i plemenite note začina, selena, kedrovine i belog mšusa. Parfem je svež, elegantan i savršen za sport i leto i baš zato ga žene prosto obožavaju.

2. Yves Saint Laurent "La Nuit De L'homme"

Ovaj snažan parfem sadrži svežinu bergamota, i lavande koji predstavljaju mušku snagu. Kumin i vetiver u osnovi mirisa daju senzualni finiš i elegantan smiraj ovom parfemu.

3. Versace "Eros"

Svež i blago orjentalni miris u kojem se ulje nane meša sa zelenom jabukom i limunom žene posebno vole. U donjim notama su vanila, vetriver, hrastovina i cedrovina.

Svetlana Ceca Raznatovic, Promocija Parfema  Foto: Telegraf

4. Paco Rabanne "1 Million Lucky"

Svež, vedar i senzualan parfem razoružava svaku damu i ostavlja neizbrisiv trag u srcu. Nota lešnika meša se sa mirisom šljive, a pakovanje je samo oličenje luksuza.

5. Creed

Parfem koji se pravio za kraljeve i pripadnike plemstva. Odišu luksuzom, ekskluzivom, prefinjenošću i glamurom. Baš ovo ih čini neodoljivim kod ženskog pola.

6. Jimmy Choo "Man"

Miris za sofisticiranog i samouverenog muškarca, moderan i svež kombinuje arome voća i trava kao što su dinja, ananasa, lavande i pačulija.

7. Giorgio Armani "Acqua di Gio Absolu"

Topao, elegantan i senzualan miris. Ključne note su mu miris morke vode, voća i pačulija. Donji tonovi odišu aromama ruzmarina, lavande i geranijuma koji nagalašavaju muževnost onoga ko ga nosi.

8. Gucci Guilty

Ovaj parfem se nekoliko puta našao na listi najboljih parfema i to zbog dobrog razloga. Drvenasti mirisi čine da ovaj parfem deluje muževno i snažno, pa ćete se automatski osećati kao muškarac koji sve može da ostvari.

9. Armani Code

Svako ko bude stavio ovaj parfem osetiće se samouvereno i moćno. To je ono što ga čini tako popularnim među muškaricma, ali i ženama. Citrusni mirisi sa dodatkom masline čine čuda.

10. Jean Paul Gaultier Le Male Essence

Još od 1995. godine ovaj parfem dominira u muškim kupatilima. Cvetni i slatkasti mirisi sa dodatkom vanile će učiniti da se svaka žena momentalno zaljubi u muškarca koji ga nosi.

VIDEO: Nenad je poslednji parfemdžija u Srbiji i još čuva tajne svog zanata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA