≫ 

Bizaran trend: Farmerke u kojima nećete moći da se odbranite od muva (FOTO)

Ponekad zaista deluje kao da se modni dizajneri zavitlavaju s nama

  • 0

Od dugačkih noktiju na stopalima, preko pantalona prošaranih “izmetom”, pa do biciklističkih bermuda sa tragovima ciklusa, svedoci smo sve bizarnijih trendova koji osvajaju svet.

pocepane farmerke Foto: Fashionnova.com

Iscepane farmerke su ultimativni “street” trend poslednjih godina. Bilo da se kombinuju sa klasičnim sakoima i svilenim košuljama, razigranim boho bluzama ili sportskim treger majicama, ovaj model savršeno se uklapa uz svaki stil.

Ipak, model koji je izazvao dosta pažnje na društvenim mrežama teško da ćete poželeti u svom garderoberu.

Nekome je palo na pamet da "poderotine" na kolenima zakrpi živim mesom, tako da na prvi pogled izgleda da su noge osobe koja ih nosi žive odrane.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Slightly Smudged (@slightlysmudged) on

Najduhovitiji komentari na ovaj trend bili su da devojke ovakvim farmericama možde neće privući muškarce, ali svakako neće moći da se odbrane od muva.

Ovakve farmerice sasvim sigurno bi se dopale Ledi Gagi, koja se pre devet godina na dodeli MTV nagrada pojavila u haljini od mesa, ali nešto nam govori da ih Srpkinje nikad neće prihvatiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA