≫ 

Šok na modnoj sceni: Manekenka od 137 kila prošetala pistom držeći se za grudi (FOTO)

Ovo je bio potez na kom su joj posmatrači aplaudirali

  • 38
Tess Holliday Foto: Guliver/Mike Coppola/Getty Images for Chromat

Tes Holidej (34), plus-size manekenka od 127 kilograma, prošetala je pistom na Fashion Week-u u Njujorku i predstavila belu haljinu prekrivenu frazom sample size ("veličina uzorka").

Veličina uzorka je termin koji se koristi u modnoj industriji i odnosi se na standardne proporcije modnih dizajnera kad prave veličine za žensku odeću. U SAD su to uglavnom veličine od 0 do 4, a ekvivalent u Velikoj Britaniji je od 4 do 8. Holidej nosi britansku veličinu 26!

 

Kad je došla do kraja piste, Holidej je podigla svoje grudi i protresla telom - potez na koji su posmatrači aplaudirali.

Inače, Tes se zalaže za pokret koji promoviše samopouzdanje bez obzira na veličinu odeće. Na svom Instagram profilu je napisala da je ova modna revija bila jedan od najpamtljivijih i emotivnijih momenata njene karijere.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JANA

    9. septembar 2019 | 16:57

    Bitno je da su tetovaze tu,nema veze sto u jednoj ruci ima 40kg..

  • 333

    9. septembar 2019 | 16:01

    Ovo nije plus size ljudi. Odecu za ovakve ljude i ne treba praviti kako bi i oni imali poteskoca sa pronalazenjem odece kako bi u svemu imali motivaciju da smrsaju. Ne sme se promovisati ovolika gojaznost ne samo jer je ruzno vec prvobitno jer je jako nezdravo.

  • Oops

    9. septembar 2019 | 15:44

    Slažem se da svako treba da ima samopouzdanje, bez obzira na to ko je i kako izgleda. Ali se nikako ne slažem da treba promovisati gojaznost. Gojaznost povlači sa sobom mnoge zdravstvene probleme! Svako ko ima višak kilograma treba da se zabrine i potrudi da ih se što pre reši, na što prirodniji način (pravilnom ishranom i vežbanjem)!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA