Da li biste nosile ove farmerke od 45.000 dinara? Nazivaju ih "zločinom protiv mode", a evo i zašto

Srpkinje su poznate po tome da vrlo revnosno prate modne trendove, ali nešto nam govori da ovaj model farmerki nikad neće naći svoje mesto u njihovom garderoberu

  • 6
Ksenia Schnaider Foto: Instagram/kseniaschnaider

Farmerke koje bi trebalo da se podjednako dopadnu ljubiteljkama zvoncara i onima koje su verne "skinny" džinsu, ispostavile su kao najveći modni promašaj.

Model visokog struka sa jednom uzanom nogavicom i drugom ultra širokom, a koje su dizajnersko čedo Ukrajinke Ksenije Šnajder, žestoko su iskritikovane na društvenim mrežama. Nerazumno su skupe - staju 450 evra, izgledaju čak bizarno, a ovaj model nikome ne može da laska, smatraju devojke širom sveta.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by KSENIASCHNAIDER (@kseniaschnaider) on

"To je zločin protiv mode", "Izgledaju kao jedna nogavica sa jako velikim i dubokim džepom", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na društvenim mrežama.

Ksenia Schnaider Foto: Instagram/kseniaschnaider

Ipak, Selin Dion je pošlo za rukom da u njima izgleda šik. Jedna od najboljih pevačica na svetu, koja doduše i nije poznata po najsjajnijim modnim odabirima, uspela je da na najbolji način uklopi ovaj veoma neobičan model.

Selin Dion Foto: Profimedia/Abaca Press

Srpkinje su poznate po tome da vrlo revnosno prate modne trendove, ali nešto nam govori da ovaj model farmerki nikad neće naći svoje mesto u njihovom garderoberu...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    11. septembar 2019 | 11:03

    Ovo je genocid nad džinsom.

  • Ch

    11. septembar 2019 | 11:36

    Nebi ih nosila ni dzabe da mi daju, a ko je lud ovo da plati neznam!

  • 321

    11. septembar 2019 | 11:35

    Mos misliti... Ljudi modu previse ozbiljno shvataju. Na kraju krajeva to su samo krpe koje se obuku i skinu. Nek nosi ko sta hoce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA