≫ 

Pozirajte kao svetska zvezda! Kako da na svakoj fotki izgledate mršavo i seksi

Svetske zvezde su majstori u prikrivanju nedostataka na fotkama, a ovo su njihovi trikovi

  • 2

Poznate ličnosti su neprestano na meti paparaca koji vrebaju svaku trenutak da ih uhvate u "najnezgodnijim" situacijama i najružnijim izdanjima.

Upravo zbog toga su se zvezde izveštile kako da ispoziraju tako da im se na fotografijama ne primećuju mane.

Evo koji su njihovi trikovi...

Telo

Sandra Bulok, Dženifer Lorens, Dženifer Aniston Foto: Foter/Flickr/Eva Rinaldi Celebrity and Live Music Photographer, Tanjug/AP, Caliban 7

Telo treba uvek da bude postavljeno polubočno u odnosu na fotografe i jedna noga u iskoraku. Prsti isturene noge upereni su ka foto-aparatu, dok se težina prebacuje na drugu nogu.

Lice

Džulija Roberts Foto: AP/Tanjug

Brada je uvek malo spuštena, a lice "istureno" ka napred kako bi se izbeglo pravljenje podbratka. Još jedan trik koji poznati praktikuju jeste da jezik postave na vrh nepca kada se smeju, tako ne mogu usne da razvuku previše i naprave grimasu.

Ruke

Uvek držite ruke malo odmaknute od tela kako biste izbegli da izgledaju debelo u gornjem delu. Kad sedite prekrštenih nogu, podignite malo gornju nogu i približite jedan drugom spoljne zglobove stopala. Tako će vam butune izgledati tanje.

Zlatni globus Foto: Tanjug/AP

Ramena, grudi i stomak

Ramena povucite malo unazad, isturite grudi i uvucite stomak. Nemojte previše uvlačiti stomak da vam se ne bi videla rebra.

Osmeh

Adrijana Lima Foto: Guliver/Rodin Eckenroth/Getty Image

Izbegnite izveštačene osmehe. Trik: okrenite fglavu na stranu i tik pre nego što vas fotografišu, brzo se okrenite ka kameri i nasmejte. Osmeh će izgledati sveže i prirodno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA