≫ 

Venčanica koja otkriva svaki deo tela mlade je u prodaji, ali kako ćete ovakve u crkvu? (FOTO)

Internet prodavnica Asos pustila je u prodaju venčanice koje su izazvale veliku pažnju

  • 7
Venčanica, asos, providna Foto: Asos.com

Iako je reč o kombinezonu za najvažniji dan koji svako može da kupi po pristupačnoj ceni, mnoge dame su primetile da bi u ovoj venčanici na dan svog venčanja izgledale kao da su spremne da svom dragom ostvare sve snove u spavaćoj sobi.

Venčanica- kombinezon koja košta 62 evra, ima dugačke rukave i otvorena leđa i na prvi pogled deluje kao savršena haljina, ali ako bolje pogledate, ona je potpuno providna i ako ne nosite donji veš mogli biste ozbiljno da zgranete rodbinu i prijatelje.

Iako su neki komentarisali da je ovakva venčanica namenjenja nešto slobodnijim devojkama, drugi su se pitali da li će neka žena zaista da obuče ovu venčanicu i pojavi se u njoj u crkvi.

Venčanica, asos, providna Foto: Asos.com

- Samo da budem jasna. Ovo se ne nalazi u delu gde je donji veš i spavaćice. Bila je u delu gde su haljine i venčanice, komentarisala je jedna žena začuđeno.

- Ovo je haljina namenjena zabavi u spavaćoj sobi, a ne za venčanje, napisala je druga osoba.

Venčanica, asos, providna Foto: Asos.com

Nedavno je jedan slavni španski brend venčanica lansirao takođe kombinezon za venčanja koji prekriva samo 6 odsto tela, ali čini se da je ova venčanica ipak pobednik provokacije, jer prekriva celo telo, ali zapravo ne sakriva ništa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA