Amal Kluni je modna kraljica: Dovela je muža u red i zadala trend za ovu jesen (FOTO)

Amal Kluni blista u novoj modnoj boji za jesen 2019. godine, ali ovog puta je i Džordž Kluni odabrao vrlo elegantnu kombinaciju

  • 3
Amal i Dzordz Kluni Foto: Profimedia/Mega Agency

Amal Kluni je modna kraljica. Kao i uvek obučena je savršeno, a boja odevne kombinacije je uvek vezana za godišnje doba. Ona bukvalno diktira modu!

Svi obožavaoci popularnog para bili su zbunjeni kad se Amal Kluni nedavno pojavila na proslavi godišnjice doterana od glave do pete, a njen suprug u krajnje ležernoj odevnoj kombinaciji! Slavni glumac inače sebi ne dopušta takve greške, a naročito otkad pored sebe ima živu legendu mode. Nije prošlo mnogo, a Džordž Kluni se iskupio!

Atraktivni par, inače ponosni roditelji blizanaca Aleksandera i Ele, posetili su čuveni njujorški Frikov muzej, za šta su se posebno doterali. Čuvena advokatica izgledala je (standardno) spektakularno u kompletu koji potpisuje Zak Pozen, a koji se sastoji od uske suknje koja doseže do visine kolena i topa smaragdnozelene boje.

Amal i Dzordz Kluni Foto: Profimedia/Mega Agency

Amal je odlučila da modni detalji budu u kontrastu s ovim autfitom, pa je ponela pismo-tašnu u bež boji i elegantne salonke identične nijanse.

Džordž je, za razliku od prošlog svečanijeg izlaska, ovog puta briljirao: opredelio se za tamnije tonove: ugalj-sivo odelo s blago strukiranim blejzerom, svečanu crnu košulju i crne cipele i kaiš ― dostojno jedne modne kraljice Amal.

(Telegraf.rs / lepaisrecna.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    8. oktobar 2019 | 18:38

    Stara skola,najbolja... ovo je pravi stajling za muskarca, a ne kao danasnji starletani,patike na odelo pa goli zglob i ostale gluposti.

  • Auuuu

    8. oktobar 2019 | 12:22

    Kada ga vidim zao mi coveka totalno. Ostali samo dugmici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA