Laser Kim Kardašijan sada i u Beogradu!

Laserski tretmani koji su apsolutni hit u svetu od sada dostupni i u prestonici

  • 2
Laserski centar Gala Foto: Laserski centar Gala

Da li ste se ikada zapitali koji to tretman rade poznate ličnosti pre nego što zablistaju na crvenom tepihu? Otkrivamo vam tajnu! Reč je o laserima najsavremenije tehnologije koji bezbolno i efikasno regulišu sva problematična stanja na koži. U borbi protiv starenja, osim jedne od najpoznatijih svetskih diva Kim Kardašijan, ovim laserima podvrgnula se i Fani Stipković, hrvatska novinarka sa titulom najseksipilnije evropske dame.

Starleta Kim Kardašijan jedna je od retkih zvezda kojoj nije tabu da prizna da su za njen holivudski sjaj zaslužni kozmetički tretmani.

S obzirom na to da ima jedno od najprepoznatljivijih lica u industriji lepote, ovaj put otkrila je tajnu i priznala da koristi lasere u borbi protiv starenja.

Kim se osim uklanjanja bora, posvetila i podmlađivanju vrata, ističući da joj je „vrat ostario“ i da je to jedan od njenih najvećih strahova kada je u pitanju lepota.

Za besprekorno lice rijaliti zvezde koje je u svakom trenutku spremno da zablista na naslovnoj strani, zaslužan je laser najnovije generacije. Reč je o Lumenis M22 laseru koji je, zbog benefita koje pruža, postao apsolutni hit u svetu kada je reč o podmlađivanju.

A sada je dostupan i kod nas!

Tehnologija u službi lepote

Laser Lumenis M22 lider je u industriji na polju estetske medicine i platforma broj jedan na svetu osnovana od strane Lumenis Eesthetic Corporation (SAD / Izrael).

Predstavlja jedno od najnovijih dostignuća - multifunkcionalni estetski aparat koji postiže neverovatne rezultate za rešavanje više od 30 problematičnih stanja - anti-aging, lečenje upaljenih akni, kuperoze, uklanjanje strija, ožiljaka, bradavica i mnogih drugih dermatoloških promena na koži.

Ovaj laser objedinjuje sve prednosti dualnog laserskog svetla, što je novi prodor u razvoju laserske tehnologije te tako dovodi do snažnog lifting efekta, uklanja bore, procedura je komforna za pacijenta i ne zahteva dug oporavak nakon tretmana.

Nakon procedure koža je hidrirana i jedra, dok kumulativni efekat lasera istovremeno utiče i na uklanjanje proširenih pora i fleka.

 
 
 
View this post on Instagram
Pogledajte video o našem laserskom centru. 😊✨A post shared by Laserski centar Gala (@laserskicentargala) on

Laserski centar Gala jedini u regionu u svoju ponudu uvrstio je ovaj izuzetno efikasan i sofisticiran tretman za kojim su holivudske dive potpuno poludele.

Po ugledu na njih, jedna od najseksipilnijih hrvatskih novinarki, Fani Stipković, nedavno je priznala da je ovaj Centar i njena adresa za podmlađivanje.

- Nema puno kozmetičkih salona gde se svaki put sve bolje osećaš, a u Gali je tako. Drago mi je da imam jedno takvo mesto od poverenja, ljude kojima sam potpuno prepustila negu kože, koja je često pod televizijskom šminkom pa zahteva posebne tretmane - navodi Fani.

Iako zbog prirode posla trenutno boravi u Madridu, Fani nije problem da nekoliko puta mesečno dođe u Beograd kako bi svoju kožu osvežila u Gali.

- Dobro čišćenje i nega su veoma važni kako bi koža disala i bila zdrava. Uz tretman lica koji radim redovno, najunčinkovitiji se pokazao karbonski piling, koji skida sve mrtve ćelije i potpuno očisti lice tako da mi koža baš zablista i u trenutku postane nežna, zategnuta i sveža - priznaje novinarka.

Natural look je ipak najlepši

Fani Stipković otkriva da i pored jake šminke kojoj je svakodnevno izložena, ipak najviše voli kada joj je koža prirodna i hidrirana.

- U Madridu je vazduh jako suv, pa moram svakodnevno da hranim kožu sa hidratantnim kremama i ampulama. Ne izlazim iz kuće bez zaštitnog faktora 50 koji nanosim na lice, vrat i dekolte. Nakon toga nanosim prirodni mineralni puder, maskaru i karmin za usne u boji rumenila. Mada, nakon svih tretmana koje odradim u Gali, često mi šminka i nije potrebna - zaključuje Fani.

Uz pomoć lasera ResurFX, Fani je vrlo brzo i efikasno rešila i probleme strija, akni i bora, a takođe se podvrgnula i epilaciji.

- Radila sam i Venus Legacy koji mi odlično dođe u kombinaciji sa treningom jer dodatno učvršćuje tonus kože. Mislim da vežbanje bez ovakve podrške nije potpuno efikasno. Tek u kombinaciji sa njim dobija potpuni oblik. Svi misle da svetske zvezde nemaju ni trunku celulita ili strija, ali to nije tako. Sve mučimo iste muke, samo je bitno da prepoznamo prave adrese na koje se možemo obratiti kako bismo se rešile tih problema - kaže Fani i dodaje da joj je od svega najvažnije to što su svi ovi tretmani potpuno bezbolni – postižu kompletnu transformaciju tela, bez hirurških intervencija.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA