Kako omiljeni odevni predmet naših baka učiniti seksi - ove lepotice se služe jednostavnim trikom

Ove sezone su džemperi apsolutni "must have", a ako želite u njima da izgledate seksi, pogledajte kako to rade svetske lepotice

  • 0
Bella Hadid Foto: Profimedia/Ralph/PacificCoastNews

Koliko god da su udobni i topli, kardigane često nazivaju "odećom za bake". Ali, ne mora biti tako...

Ove sezone su džemperi apsolutni "must have", a ako želite u njima da izgledate seksi, pogledajte kako to rade svetske lepotice.

Otkako se holivudska glumica Kejti Holms pojavila u kašmirskom kardiganu od 170.000 dinara, a ispod kojeg je imala samo brushalter u istoj sivoj boji, ovaj jednostavni odevni predmet postao je trend broj jedan u svetu, a zaljubljenice u modu ga još nazivaju "seksiganom".

Katie Holmes Foto: Profimedia

Kako jedan običan kardigan učiniti zavodljivim? Vrlo jednostavno. Nije važno kakav je on sam po sebi, da li je napravljen od gustog tkanja ili rupičast, već šta nosite ispod njega i da li uopšte nešto nosite.

Katie Holmes Foto: Profimedia

Bivša supruga Toma Kruza mu je dala seksi notu tako što je otkopčala par dugmića i smakla ga sa ramena. Vrlo mudro je "dozvolila" da se ispod džempera nazire donje rublje. A ako želite da vaša dnevna odevna kombinacija izgleda izazovno, kardigan uparite sa farmericama i čizmicama na štiklu.

Katie Holmes, ćerka Suri Cruise, Suri Kruz Foto: Profimedia

Top manekenka Bela Hadid je otišla korak dalje. Ona uopšte nije nosila brushalter ispod kardigana, a za razliku od Kejti, zakopčala je samo jedno dugmence!

Bella Hadid Foto: Profimedia/Ralph/PacificCoastNews

I ona je posegla za dobitnom kombinacijom kad je reč o dnevnom seksepilu - kardigan je uparila sa farmericama sa visokim strukom i zanimljivim kaišem u leopard printu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA