≫ 

"Kul odeća za vrele žene": Revolucionarna garderoba za dame u menopauzi koja sprečava valunge

Zahvaljujući materijalima koje proizvodi NASA, danas postoji garderoba koja klimaks čini podnošljivim

  • 0

Modni saveti za žene koje imaju simptome menopauze, posebno valunge, neretko se svode samo na to da se oblače slojevito. Ako želite da pratite modu, a nalazite se u ovom životnom dobu, i nemate baš mnogo izbora. Jednostavno vam ne gine da nosite po 3-4 tanka sloja odeće.

Dobra vest je da sada postoji nekoliko brendova koji proizvode garderobu od materijala posebno dizajniranih za žene u klimaksu.

Spavaćica protiv valunga je trenutno najprodavaniji komad, kad je reč o robnim markama koje proizvode odeću za žene u menopauzi. Jedan drugi brend koristi materijal napravljen od  "vulkanskog minerala koji pomaže da telo održava idealnu temperaturu“.

PMS, Stomak, Bol u stomaku, Bolovi u stomaku, Stomačni problemi, Nesanica, Noćna mora, Snovi, Sanjanje, Spavanje, Spavaćica, Saten, Mokri snovi, Masturbacija, Seksi cica Foto-ilustracija: Profimedia

Asortiman linije za žene u menopauzi obuhvata najčešće spavaćice, trenerke i pidžame, ali može se nositi i "napolju". Kolekcija koja obuhvata 51 odevni komad lansirana je prošle godine pod sloganom "cool odeća za vrele žene", a njen proizvođač kaže da tehnologija koja se koristi u proizvodnji snižava telesnu temperaturu, a toplotu koja se oslobodila "čuva" i vraća je natrag kad telo počne da se hladi.

Vlasnica ove modne kuće, Luiz Nikolson, kaže da koristi materijale "Certified Space Space", a koji je prvobitno razvila NASA i koji regulišu temperaturu „metodom mikrokapsulacije gde su materijali za promenu faza zatvoreni u polimernu školjku“.

- Sve što smo dizajnirali može da se nosi u krevetu, ali i na poslu. Odeća je višenamenska - istakla je Nikolson.

Nije se samo modna industrija prilagodila ženama u menopauzi. I kozmetička industrija nudi proizvode koji podstiču proizvodnju kolagena a imaju efekat "hlađenja"...

Video: NASA slavi, sonda uspešno prizemljena, uskoro i ljudi na Marsu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA