Srpkinje je obožavaju, a modni stručnjaci kažu da je ovo najbolja kombinacija za sunčani oktobar

Kako se obući a da vam ujutru ne bude hladno, ali i da ne "prokuvate" od vrućine na 25, koliko je najčešće u toku dana?

  • 0
Devojka u sarenoj haljini Foto: Shutterstock

Sasvim neočekivano, leto je odlučilo da produži svoj boravak u Srbiji, a velike razlike u temepraturama u odnosu na jutro i veče na sve načine testiraju našu maštovitost.

Kako se obući a da vam ujutru na 10 stepeni ne bude hladno, ali ni da "prokuvate" od vrućine na 25, koliko je najčešće u toku dana? Da, oktobar nam nemeće ozbiljan modni izazov.

Naravno, ne treba zaboraviti i da stil ne sme da trpi, tako da je imeprativ da izgledate šik i primereno odeveni za svaku priliku.

I dok se svakog jutra preznojavate pred ormarom u potrazi sa savršenom kombinacijom, modni znalci su već dali svoj sud. Po njihovom mišljenju, stilski najatraktivnija kombinacija, ali i najpraktičnija, jeste spoj lepršave haljine (sa dezenom ili bez) i čizama!

Devojka u sarenoj haljini Foto: Shutterstock

Dovoljno elegantna za poslovno okruženje, ali i dovoljno šik za dnevne šetnje gradom, ova kombinacija već je osvojila srca Srpkinja.

U zavisnosti od prilike, haljinu možete nositi sa kaubojkama koje su se vratile na velika vrata u modne tokove, "londonke", ženstvene čizme sa vrtoglavim potpeticama, popularn e"gležnjače" ili one ultraduge... Na vama je da odlučite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA