≫ 

Najpopularniji dezen ove godine obožava Megan Markl, a da li će osvojiti i Srpkinje? (FOTO)

Ako ste ga videli na vojvotkinji od Saseksa, onda znate da je u trendu

  • 0

Kad zahladni, iz godine u godinu dobijamo slične savete od modnih znalaca koji nam preporučuju koji su to odevni komadi neophodni u našem garderoberu da bismo izgledali šik. Moćne čizme, XL džemper, kvalitetan par farmerica i kaput sa dezenom leoparda, uvek su dobitna kombinacija.

Međutim, jedan print ove godine neopažano je osvojio modni svet, a nose ga podjednako modeli, influenserke, ali i članice kraljevske porodice.

Kravlji print je definitivno skinuo s trona decenijama popularni leopard dezen.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stephanie Arant (@shhtephs) on

 

Podjednako asimetričnih šara kao i leopard, ovaj print dolazi u dve kombinacije boja - smeđe-beloj i crno-beloj, a obe su dovoljno neutralne da se mogu uklopiti sa drugim dezenima i printovima.

Ono što ga čini toliko popularnim jeste što svaku odevnu kombinaciju, bilo da je reč o klasici, "uličnom stilu" ili sportskom čini zabavnom.

Megan Markl se u januaru ove godine pojavila u interesantnim salonkama na visoku potpeticu, kombinaciji popularnog prozirnog materijala i kože sa kravljim printom.

Megan Markl, cipele

Foto: Guliver/Jeff Spicer/Getty Images

Ostatak odevne kombinacije vojvotkinje od Saseksa je bio veoma jednostavan - oker mantil i crna haljina, a koji su samo istakli ove salonke zanimljivog printa.

Brojne popularne dame među kojima su Amal Kluni i Emili Ratajkovski prihvatile su ovaj trend, a da li će ih i Srpkinje nositi?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA