≫ 

Pantalone o kojima Srbija ne prestaje da priča možete kupiti za 1.300 dinara

Mislite da pantalone ne mogu da budu dovoljno elegnatne za pojavljivanje na nečijoj svadbi?

  • 11
Svetlana Ceca Ražnatović Foto: Nikola Tomić

Pre dva dana cela Srbija je imala prilike da prati venčanje Veljka Ražnatovića, sina pevačice Svetlane Ražnatović kada su mnoge poznate dame kao i sama pevačica nosile bele pantalone - zvoncare.

Čini se da su nekada najpopularnije pantalone sa širokim nogavicama u jednom trenutku potpuno pale u zaborav na uštrub uskih pantalona do članka, ali njihova elegancija ih je ponovo vratila u modu.

Pantalone koje prekrivaju cipele ne samo što izdužuju liniju već uz bilo koju bluzicu čine da izgledate elegantno, kao da ste u najlepšoj večernjoj toaleti.

Zvoncare su postale moderne 60-ih godina, a danas su prva modna asocijacija na modu 70-ih i hipi pokret. Soni i Šer su bili prvi poznati par koji je promovisao ovaj model farmerki.

Jennifer Lopez, Dzenifer Foto: Profimedia/TheImageDirect.com

Prošle sezone su svetske poznate ličnosti počele da se pojavljuju u zvoncarama, pa su modni brendovi pojurili da proizvedu ovakve modele.

Uz košulju, bluzicu ili top mogu da budu odličan izbor za dolazak na nečije venčanje, a prednosti pantalona u odnosu na haljine i suknje su svima poznate.

Lepršave haljine su nezgodan odabir kada vremnski uslovi nisu sjajni, pa su za zimske svadbe odličan odabir dugačke zvoncare koje sada možete kupiti u različitim bojama i po različitim cenama.

Adriana Lima Foto: Guliver/Pascal Le Segretain/Getty Images for Chopard

Za vas smo proverili na sajtu AliExpressa koje su cene ovakvih modela i saznali da se kreću od neverovatnih 1.300 dinara, pa naviše, a ima ih u svim bojama i veličinama, počev od kaslično crnih, belih, crvenih, do srebrnih, bronzanih i zlatnih.

Odličan izbor pantalona za svadbu mogu da budu i pantalone sa faltama i kaišićem koje kasnije možete da nosite i uz poslovnu varijantu.

Video: Pantalone koje čuvaju drvosečama noge i živote

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🇷🇸🇷🇸

    26. novembar 2019 | 23:13

    "CIJELA SRBIJA JE IMALA PRILIKU DA PRATI VJENČANJE" I TD ITD ... E SRBIJO TONEŠ LI TONEŠ. BRUKA .

  • 🐤

    26. novembar 2019 | 20:28

    Nista specijalno,tresla se gora rodio se mis.

  • Jel

    26. novembar 2019 | 21:38

    To na ima silikone i u bulji???n deluju mi prirodno te njene obline

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA