≫ 

Providnom haljinom digla buru: "Obučete se ovako, a onda se ljutite jer vas muškarci ne poštuju"

Dvadesetrogodišnja manekenka Bruks Nader koja se proslavila kao model "Sports ilustrejted" magazina za kupaće kostime, iznenadila je sve svojom odevnom kombinacijom

  • 9
Brooks Nader Foto: Profimedia

Manekenka Bruks Nader iz Luizijane se pojavila na izboru za sportsku ličnost godine, koju bira magazin "Sports ilustrejted", u praktično potpuno providnoj haljini koja ništa nije ostavila mašti.

Lepa manekenka je samouvereno pozirala na crvenom tepihu u večernjoj kreaciji koja je potpuno otkrila njen donji veš koji je uklopila sa haljinom boje pudera.

I dok je šminka bila perfektna i savršeno je naglasila njene crte lica, izbor njene večernje toalete je naišao na neodobravanje mnogih ljudi.

Brooks Nader Foto: Profimedia

Nakon što su fotografije obišle društvene mreže Bruks se suočila sa mnoštvom negativnih komentara na internetu. Većina ljudi se složila da njena haljinu izgleda kao zavesa za tuš kabinu,  a bilo je i kritičara koji su zgodnoj brineti uputili brojne uvrede, poput toga da ovom garderobom poziva na silovanje.

- Zašto žene kao ti žele da nose providnu odeću, a onda se naljute kada ih muškarci ne poštuju? Ova slika nije seksi jer svojom garderobom pozivaš na silovanje. Da li si nekad čula za me too projekat? - , upitala je jedna revoltirana korisnica Instagrama.

Sa druge strane, fanovi su pohvalili njen izgled, ostavljajući joj brojne pohvale ispod slike.

-"Bomba", "kidaš", "boginjo lepote"- samo su neke od njih.

Šta vi mislite? Da li je manekenka preterala?

Video: Kako će muškarci izdržati? Ovo je najprovokativnija haljina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Taj

    12. decembar 2019 | 14:24

    Desetka!

  • Dragan

    12. decembar 2019 | 17:33

    Lepa devojka izgleda prelepo jedino je gace druge trebala da obuce neke mini i bilo bi po mom ukusu. Inace ja bi sve sa nje skinuo. 😁

  • Maria

    12. decembar 2019 | 20:49

    Jel moze neko da mi objasni zasto bi seksipila haljina ujedno bila "tretirana" kao poziv na sex?? U kom veku mi jos uvek to zivimo..ili na kom kontinentu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA