Bikini koji je radost za muške oči: "Goli kupaći" će nositi sve žene, a oduševiće i Srpkinje

Da li možete da zamislite naše žene u "golom kupaćem"?

  • 13

 

Goli kupaći Printskrin Instagram / tammyhembrow

"Goli kupaći" već nekoliko sezona dominira u svetu modnog dizajna, a sada najavljen je kao glavni trend koji će dominirati tokom celog leta.

Modni portali ga opisuju kao najegzotičniji kupaći kostim koji smo imali priliku da vidimo sada, izrađen je od vretenastih i tankih trakica, koje se ukrštaju oko grudi, i minijaturnih tanga gaćica.

Ovako skrojen kupaći odaje utisak kao da osoba koja ga nosi na sebi nema ništa zbog čega ga žargonski nazivaju i "naked bikini" (goli kupaći kostim).

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Tammy 🐚 (@tammyhembrow) on

Model koji predstavlja radost za muške oči već je počeo da osvaja tržište aksesoara, a  najhrabrije i najzgodnije influenserke već ponosno šetaju na divljim plažama najudaljenijih ostrva.

Ukoliko biste želeli prvi da ponesete ovaj najnoviji trend, dobro je znati da se on za sada isključivo može naći u ponudi specijalizovanih internet sajtova za prodaju trendi krpica,  te ga već reklamiraju brendovi poput "Minimale Animale",  "Saski Collection", "Preety Little Things", "Karen Hurley - Luxe swimwear"...

Kada je reč o ceni ona se kreće od 10 do 140 dolara, koliko morate da odvojite za brendirane dizajnerske modele.

Tako "Preety Little Things" prodaje goli kupaći kostim izrađen od pliša po ceni od 30 američkih dolara, odnosno 3.260 dinara.

Goli kupaći Promo / prettylittlething.com

Sa druge strane brend specijalizovan za kupaće kostime "Minimale Animale" predstavio je svoju verziju naked bikinija, a ovaj seksi komad košta čak 140 dolara što iznosi tačno 15.233 dinara.

Goli kupaći Promo / minimale-animale.com

Povoljnije kopije golog kupaćeg možete pronaći na Aliekspresu, a cene variraju u proseku od 10 do 30 dolara.

Iako je jasno da ovu modeli kupaćih kostima najbolje naglašavaju ženski liniju i čine je još seksepilnijom i izazovnijom, istina je da je ipak za šetanje ovakvih modela ujedno potrebna hrabrost.

"Goli kupaći kostimi" ćemo viđati na svim plažama ovog leta, a ujedno verujemo da će ga najponosnije nositi neke od najzgodnijih Srpkinja koje su spremne da pokažu figuru na kojoj su vredno "radile" tokom cele godine.

Mi prognoziramo da će biti hit među Srpkinjama sledeće sezone. A šta vi mislite?

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA