≫ 

Ana Nikolić prošetala kombinaciju koja "topi kilograme": Ovo će biti najtraženiji modni komad sezone

U ovom višebojnom kompletu izgledala je još mršavije

  • 2
Ana Nikolić Foto: ATA Images

Pop pevačica Ana Nikolić šokirala je javnost još krajem prošle godine kada je pokazala svoju novu liniju i značajan gubitak kilograma.

Pevačica je otkrila da je kilograme izgubila zahvaljujući tabletama za mršavljenje zahvaljujući kojima nije imala apetiti niti je mogla da jede koliko želi, ali i redovnom vežbanju, kao i da se u početku mučila sa pritiskom, ali da je to sada sve u redu.

Ipak, ona se juče pojavila u javnosti u predivnom višebojnom kompletu koji je još više istakao njenu liniju i učinio je još mršavijom.

Tako su mnogi apelovali na nju da je previše smršala, ali istina je da kroj i prugasti dezen kompleta zapravo daju takav vizuelni utisak.

Upravo zato su mnoge žene pohrlile da nabave prugaste kombinezone i komplete sa leto koje će njihovu liniju učiniti još tanjom, baš kao što je to u slučaju Ane Nikolić, pa nema sumnje da će ovo biti jedan od najtraženijih modnih komada za leto.

Da li vam se dopada njen kombinezon?

Video: Čas debela, čas anoreksična, ostala joj samo glava...: Snimak Ane Nikolić iz Maroka šokirao sve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA