≫ 

Blogerka osudila žene koje nose tanga bikini: "Zavode matorce, same su krive ako ih požudno gledaju"

- Javna kupališta kao što su plaže, jezera i bazeni više nisu bezbedna mesta za decu, jer "postoji previše golotinje" - kaže blogerka.

  • 10
Ester Dee Foto: Profimedia

Kontroverzna blogerka je izazvala bes javnosti nakon što je rekla da žene koje nose tanga bikinije „zavode matorce“ i da je njihova krivica ukoliko ih "požudno gledaju muškarci".

Amerikanka Lori Aleksander osudila je žene koje nose seksepilne kupaće kostime na plaži i smatra da javna kupališta kao što su plaže, jezera i bazeni više nisu bezbedna mesta za decu, jer "postoji previše golotinje".

U svojoj objavi, ova religiozna žena, koja je majka četvoro dece, zamolila je mlade žene da ne nose tanga bikinije jer s leđa „izgledaju kao da su gole “. Ona čak tvrdi da uopšte ne treba da nose dvodelne kupaće kostime.

Lori ističe da su muškarci vizuelna bića i da žene koje nose bikini jednostavno "reklamiraju nešto što možda ne žele da daju".

Bikini je već godinama glavni trend među poznatim ličnostima i influenserkama, koje biraju najseksepilnije kreacije i slobodno pokazuju svoje obline, a nose ga žene različitih starosnih grupa.

Dok se neki Lorini pratioci slažu sa njenim mišljenjem, njeni komentari su, naime, razljutili mnoge druge.

- Niko nema pravo nikome da govori kako treba da se oblači.

- Možda bi ti muškarci trebalo da nauče kako da skrenu pogled.

- Trebalo bi da govorite muškarcima kako treba da se kontrolišu, da budu uzdržani i brinu o svom ponašanju, pre nego što pokušavate da svu krivicu svalite na žene.

- Da li sugerišete da su muškarci toliko neodgovorni da ne mogu da imaju kontrolu? - samo su neki od komentara internet publike.

Goli kupaći Printskrin Instagram / tammyhembrow

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi? Da li je blogerka u pravu ili ne?

Video: Anastasija pred ogledalom zavodi u tanga bikiniju

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA