Milica je nova zvezda "Telegraf Editorijala": Njena lepota će vas zaista raspametiti

Upoznajte Milicu koja je ulepšala novi "Telegraf" modni editorijal

  • 1

Milica Trajković je zvezda novog "Telegraf Editorijala". Završila je Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija, smer strukovni fizioterapeut. U struci radi 8 godina a planira dalje usavršavanje i ulaganje u sebe i svoje obrazovanje.

- Modelingom se bavim duže vreme. Ljubav prema modi krenula je još od malih nogu. Pozitivna energija, kreativnost, druženje a i puno rada,je samo deo onoga sto ovaj posao pruža. Radila sam revije za mnoge naše poznate dizajnere od kojih se izdvajaju Verica Rakočević, Igor Todorović, Dragana Ognjenović, Bata Spasojević, Suzana Perić i mnogi drugi. Takođe sam putovala i radila van zemlje - kaže Milica.

Ljubitelj je putovanja, obilazaka znamenitosti gradova i upoznavanja tradicije i kulture naroda. Ispunjava je boravak u prirodi, slušanje muzike, čitanje knjiga, odlazak u bioskop i pozorište kao i druženja sa dragim ljudima.

Za njen vitak stas i lepotu su, kaže, najviše zaslužni geni. Uživa u kuvanju i spremanju raznih specijaliteta.

- U dugogodišnjoj sam vezi. Između partnera treba da postoji ljubav koja će se razvijati ako je oplemenjujemo poštovanjem, razumevanjem, kompromisom, strpljenjem i lojalnošću - rekla je Milica za "Telegraf".

Model: Milica Trajković

Milica nosi kožne jakne brenda Kodžić i bundu brenda Hello Santi.

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA